Skript Paylaşımı Pass Skripti v0.1

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TweetyBJK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.516
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TweetyBJK

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
YasinOfficialTR

Discord:

! ΛLPHΛ ⛧ Oxygen#1881

Merhaba ben TweetyBJK bu Skriptimde Pass skripti yazdım!
Aslında bu skript aktiflik skripti gibi birşey yani eğer oyuncularınızı sunucunuzda tutmak istiyorsanız güzel skript işinize yarar copy paste ile levelleri artıra bilirsiniz! ben şuan 2 level yaptım v0.2 versionunda değişik şeylerde gelebilir! beklemede kalın <3

command /pass:
trigger:
send "&6SantyNetwork Pass"
send "&cDİKKAT: Aktifliğe göre pass tamamlarsın! Son Level : 2"
wait 1 seconds
send "&41. Leveli 10 Dakika sonra bitiriceksin!"
wait 10 minutes
execute player command "give %player% diamond 5"
send "&6SantyPass 1. Level Tamamlandı!"
send "&42. Leveli 15 Dakika sonra bitiriceksin!"
wait 15 minutes
execute player command "give %player% diamond_sword 1"
stop

Mantığını tam anlayamadımda anlatırımısınız.

Mantığını tam anlayamadımda anlatırımısınız.
ya mantık şöyle mesela zula pubg gibi oyunlarda pass var battle-pass fln bende ondan mantıkken
birtane pass skripti yazdım bu skriptde mesela oyuncular 1. level atlayınca 5 elmas veriyor onun içinde 10 dakika sunucuda kalması gerekiyor böyle sunucudaki oyuncuları daha aktif bi şekilde tutulabilir

Yanlış görmüşüm skript güzel ve mantıklı olmuş fakat guisi eksik ;)

ya mantık şöyle mesela zula pubg gibi oyunlarda pass var battle-pass fln bende ondan mantıkken
birtane pass skripti yazdım bu skriptde mesela oyuncular 1. level atlayınca 5 elmas veriyor onun içinde 10 dakika sunucuda kalması gerekiyor böyle sunucudaki oyuncuları daha aktif bi şekilde tutulabilir
Anladım gerçekten güzel bir skirpt olmuş o zaman ellerinize sağlık daha iyilerinide bekliyorum sizden . :-)

Kodu kod satırı içinde paylaşırsanız. Tablarıda ele alır forum

sana dediğim hala geçerli bir bilgiye ulaşmadan böyle sistemler yapma yoksa sistemlerin ya kötü olur yada buglu buda kullanana sorun

mesela eğer zamanlama sistemini bilseydin ve fonksiyon vs tarzı şeyleri çok daha güzel bir şey çıkabilirdi ortaya

Eklenti varken neden skript?
Ona mı takıldın? Skript düzgün kodlanmış olsa kullanılır aslında eklentisi olsada skript tercih edilebilir ama bu skripti değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl