ParttimeMC yetkili alımı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagrimanoka_TR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Merhabalar, açılmak üzere olan sunucumuz için yetkili alımı yapacağım!

ParttimeMC'nin kapasitesi şimdilik 110 kişilik olup 12 GB RAM'e sahiptir ve factions türündendir.

İLETİŞİM

E-posta/Skype: [email protected]
Discord: Papa Jeff's Pizzeria#4535

BAŞVURU FORMU

İsim:
Soyisim (Zorunlu değil):
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli)
Örnek çalışmalar (Mimarlar için):
Tecrübeler (Diğer yetkililer için):

ALIM YAPILACAK BÖLÜMLER

Mimar
Worldedit ve voxelsniper kullanmasını bilmeli, buildi iyi olmalı :p
Rehber
Oyuncularla iyi iletişim kurabilmeli, saygılı ve tecrübeli olmalı
Moderatör
Sunucu çoğunlukla size emanet olacak, tecrübeli ve olgun ve 16 yaş ve üzeri arkadaşlar bekliyorum
Admin
Sunucu size emanet! 17 yaş ve üzeri, gerektiğinde telefonla bana ulaşacak, sunuculardan genel olarak oldukça iyi anlayan tecrübeli ve olgun, konsol kullanabilen, pluginlerden anlayan birini arıyorum

ÖNEMLİ NOT: Lütfen başvurunuzu yaz tatili bitince yönetimde aktif olabilecekseniz yapın.

İlginiz için teşekkürler ve iyi oyunlar!

Son düzenleme:
Ücret verecek misiniz?

İsim:Eren
Soyisim (Zorunlu değil):
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli):Skype = thuglifecivevineci
Tecrübeler (Diğer yetkililer için):Ben nerdeyse tüm yetkileri kullandım , kuruculuk yaptım , adminlik yaptım , moderatorluk yaptım , rehberlikte yaptım , tek bir mimarlık yapmadım :) , Yeni Nerdeyse tüm komutları biliyorum

Rehber Olmak İstiyorum

İsim:Eren
Soyisim (Zorunlu değil):
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli):Skype = thuglifecivevineci
Tecrübeler (Diğer yetkililer için):Ben nerdeyse tüm yetkileri kullandım , kuruculuk yaptım , adminlik yaptım , moderatorluk yaptım , rehberlikte yaptım , tek bir mimarlık yapmadım :) , Yeni Nerdeyse tüm komutları biliyorum

Rehber Olmak İstiyorum
Özelden Skype için sohbet katılım linki attım

İsim:veysel
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli) [email protected]
Tecrübeler (Diğer yetkililer için): Kendi server'ım oldu.Rehberlik yaptım. Builderlik yaptım.Oyuncularla iletişimim iyidir. Rg atabiliyorum.Normal bir server için gereken tüm komutları biliyorum.Saygılı bir kişiliğe sahibimdir serverınızda rehber olmak isterim ilgilendiniz için şimdiden teşşekkür ederim kolay gelsin

İsim:veysel
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli) [email protected]
Tecrübeler (Diğer yetkililer için): Kendi server'ım oldu.Rehberlik yaptım. Builderlik yaptım.Oyuncularla iletişimim iyidir. Rg atabiliyorum.Normal bir server için gereken tüm komutları biliyorum.Saygılı bir kişiliğe sahibimdir serverınızda rehber olmak isterim ilgilendiniz için şimdiden teşşekkür ederim kolay gelsin

Ulaş bana, cevabını bekliyorum

İsim:Mert
Soyisim (Zorunlu değil)Doğanay
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli):Skype Var . Mert Doğanay-Atatürk Resmi Var
Örnek çalışmalar (Mimarlar için):Bir kere AquaMC diye birde Builderlık Yaptım
Tecrübeler (Diğer yetkililer için):2 tane serverim oldu.3 Serverde MOD oldum​

İsim:Taha
Soyisim (Zorunlu değil):
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli):Skype:tahaqkaya
Tecrübeler (Diğer yetkililer için):12 Yaşımdan beri alımlı sw olaylarında bulunuyorum ortalama 20 Sunucuda Builder 15 Sunucuda Rehber 30 Sunucuda Moderator ve 50 Sunucuda Admin oldum[DOUBLEPOST=1502213896,1502213855][/DOUBLEPOST]İsim:Taha
Soyisim (Zorunlu değil):
İletişim Adresi: (üçünden biri olması yeterli):Skype:tahaqkaya
Tecrübeler (Diğer yetkililer için):12 Yaşımdan beri alımlı sw olaylarında bulunuyorum ortalama 20 Sunucuda Builder 15 Sunucuda Rehber 30 Sunucuda Moderator ve 50 Sunucuda Admin oldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl