ParttimeMC |Factions | 1.12.x

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cagrimanoka_TR

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu IP: play.parttimemc.com
Sunucu Sürümü: 1.8.x-1.12.x
Sunucu Türü: Factions
Sunucu Kapasitesi: 110 kişi
Sunucu Lokasyonu: Paris

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Kurucu
Cagrimanoka_TR

Admin

GelirkenEkmekAl

Admin

SinanD

Kişilere hakaret yasaktır.
Bug/Hile kullanımı yasaktır.
Yönetim ekibine saygısızlık yasaktır.
Din, dil, ırk vb. değerlere hakaret yasaktır.
Oyun düzenini bozmak yasaktır.
Reklam yasaktır.
Spam yapmak ve chati gereksiz yere kullanmak yasaktır.

Kuralları her oyuncu okumuş sayılır.

Envanter Oyunları
Klasik minioyunları unutun! Artık sunucuda istediğiniz yerde ve zamanda minioyunlar oynayabileceksiniz! Peki hangi oyunlar? Battleship, GemCrush (bayağı Candy Crush işte :D), Sudoku, Cookie Clicker, Connect4, Mayın Tarlası ve 2048!

*Sistem hala betada olduğundan oynamadan önce eşyalarınızı bir yere bırakmanız daha iyi olacaktır.

Kasa Sistemi (CS:GO'daki gibi)
Paranı riske atarak daha büyük şeyler kazanabilirsin. Satın alabileceğiniz 4 farklı anahtarla 4 farklı kasa açabilirsiniz: Basit Kasa, Alet Kasası, Savaş Kasası, Para Kasası! Büyük kayıplar ya da kazançlar elde edebilirsiniz. Şansına güvenen gelsin!

*Meslekler gibi rutin Factions server sistemlerini belirtmedim!

VIP sistemine tamamen karşı olsak da eninde sonunda bu sunucunun da paraya ihtiyacı var. O yüzden bağış sistemini kurduk. Bağış sistemi oyun düzenini etkilemez ve sadece görsel öğeler kazandırır. (Prefix, parçacık efektleri ve evcil bir hayvan gibi) Gönlünüzden ne koparsa razıyız.

29daz2.png

BAnz7M.png
ZE63oV.png
ok5V49.png
WQzDO4.png
3q5z49.png

Son düzenleme:
Konunuza Emek Gösterdiğiniz İçin Silmiyorum, Lütfen Sunucu Konusu Açmadan Önce Okunması Gereken Konuları Okuyun Ve Gereken Şeyleri Yapın.

Güzel Sunucu Bu Arada Kurraları Okumanı Tavsiye Ederim.

Güzel Sunucu Bu Arada Kurraları Okumanı Tavsiye Ederim.
Konunuza Emek Gösterdiğiniz İçin Silmiyorum, Lütfen Sunucu Konusu Açmadan Önce Okunması Gereken Konuları Okuyun Ve Gereken Şeyleri Yapın.
Tamamdır kusra bakmayın :D[DOUBLEPOST=1502173398,1502121395][/DOUBLEPOST]Güncelleme: Factions sistemini loncalarla değiştirdik! Tamamıyla Türkçe ve sistemi daha farklı. Yeni sistemde 10 altın külçesiyle lonca kurup geliştirmeleri ve claimleri altın külçeleri ve XP ile yapıyorsunuz. Ayrıca klan kuruluşunda geliştirilebilen klan evi bizden hediye! (not: seviye atlatmadan önce içini boşaltmayı unutmayın)
Ana komutları: /lonca, /f, /g

Güncelleme 2:
Conquer minioyunu geldi! Amacı ne mi? Takımınızla beraber tüm kontrol noktalarını ele geçirmek!

aga ben niye yokum Yetkililerde ?

Konu tasarımı idare eder. Ama sunucu sürümü sıkıntı mesela ban 1.12 oynamıyorum
1.8+ oynuyorum
adlı plugini indirip sürümleri çoğaltabilirsin.

1.8+ oynuyorum
İndirmeni tavsiye ederim, değeceğini söyleyeyim :D[DOUBLEPOST=1502283188,1502200259][/DOUBLEPOST]Neden 1.12?
Gerek hata düzeltmeleri, gerek yeni mekanizmalar ve bloklar iyi bir sebep olsa da temel sebep bugsuz ve taktiksel bir PvP mekanizması. Artık abanan kazanır sistemi 1.8'de kaldı. Daha stratejik bir PvP için, daha çeşitli taktikler için ve daha da önemlisi, eklenti uyumluluğu (ve dolayısıyla çeşitliliği) için 1.12! İndirmeye üşenmeyin, indirmeye değeceğini kesinlikle garanti ediyorum.

Güzel bir sunucu olmuş, daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle, başarılar.

Güzel bir sunucu olmuş, daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle, başarılar.
Sizi de bekleriz, beraber gelelim daha iyi yerlere :p[DOUBLEPOST=1502314535,1502294158][/DOUBLEPOST]
1.8+ oynuyorum
Ters protokolle 1.12 olan servera artık 1.8den oyuncu girişi sağlayabiliyor, akşam 7de gel hem ölü saate denk gelmezsin hem de konuşuruz :p

Sunucu tanıtım kurallarına uymadığı için konunuzu arşive taşımak zorundayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl