Çözüldü Partikül efekti kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bleaker

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
21
Minecraft
Bleaker

Discord:

bleakerr

Arkadaşlar sunucuya giriş yapan kişilere yazdığım bi skript ile sınırsız gece görüş efekti veriliyor. Ancak bu efekt etkin olduğu için oyuncunun etrafında partiküller çıkıyor. Bütün oyuncularda bu partiküllerin gözükmesini nasıl engelleyebilirim. (Sadece gece görüş efektinde değil mümkünse bütün efektlerde hiçbir oyuncuda partikül gözükmemesini istiyorum.)

Arkadaşlar sunucuya giriş yapan kişilere yazdığım bi skript ile sınırsız gece görüş efekti veriliyor. Ancak bu efekt etkin olduğu için oyuncunun etrafında partiküller çıkıyor. Bütün oyuncularda bu partiküllerin gözükmesini nasıl engelleyebilirim. (Sadece gece görüş efektinde değil mümkünse bütün efektlerde hiçbir oyuncuda partikül gözükmemesini istiyorum.)
Selamlar dostum

Kod:
on join:
    set {nightvision.%player%} to true
    give player night vision 9999 0
    execute console command "effect %player% invisibility 9999 1 true"

on quit:
    delete {nightvision.%player%}

Umarım yararlı olabilmişimdir, on join ile başlayan yer oyuncunun oyuna girince efekt almasını sağlıyor excute... diye devam eden yer ise oyuncunun etrafındaki partikülleri gizliyor.
on quit ise oyuncu sunucudan ayrılınca efekti kalkıyor.

Selamlar dostum

Kod:
on join:
    set {nightvision.%player%} to true
    give player night vision 9999 0
    execute console command "effect %player% invisibility 9999 1 true"

on quit:
    delete {nightvision.%player%}

Umarım yararlı olabilmişimdir, on join ile başlayan yer oyuncunun oyuna girince efekt almasını sağlıyor excute... diye devam eden yer ise oyuncunun etrafındaki partikülleri gizliyor.
on quit ise oyuncu sunucudan ayrılınca efekti kalkıyor.
Merhaba, böyle bir hata verdi
hata.webp

Kod:
on join:
    apply potion effect of night vision to player for 9999 seconds with amplifier 0 and hide particles
birde üsttekini deneyin.

Kod:
on join:
    apply potion effect of night vision to player for 9999 seconds with amplifier 0 and hide particles
birde üsttekini deneyin.
yine hata verdi hocam skript dışında herhangi başka bir plugin ile yapabilir miyim?

Pattern:
Kod:
apply [ambient] [potion of] %potioneffecttypes% [potion] [[[of] tier] %number%] [without [any] particles] [(whilst hiding [the]|without (the|a)) [potion] icon] to %livingentities% [for %timespan%] [replacing [the] existing effect]

Örnek kullanım:
Kod:
apply haste potion of tier 3 without any particles whilst hiding the potion icon to the player

Oyuncuya parçacık efektleri ve simge olmadan iksir efekti uygulama.

Hocam bende ilk başta güvenmedim ama yinede deniyim dedim ve çok güzel bir şekilde çalıştı. Üstelik partikülde çıkmıyor. Diğer yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Çalışmasına sevindim ihtiyacım olursa ben de kullanırım :sohappy: İyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl