Parsec-Bilgisayar Kiralama-Yeterli bilgisayarım yok deme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jcicosn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.582
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Parsec bir cloud gaming firması yurt dışı kaynaklı.Bilgisayar fiyatları 0.51 $ başlıyor 1.88$'a kadar var.Tabii aralarındaki fark takdire şayan.Ücretleri saat bazlı en kötü bilgisayarda bile 30 Gb ram ve 8 gb ekran kartı mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 82841

Ekranınız bu şekil geliyor.İnternet hızları bizlere göre gayet iyi ama size az gelebilir.Steam,Epic launcher,battle yüklü geliyor.BUrada gördüğünüz bilgisayar 100 gb konfigürasyonlu olanı alan olarak yeterli geliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 82842

İnternet hızları bu şekil dün gece tek yaşadığım sıkıntı ses oldu gün içerisinde düzelttim.Pinge aldırmayın Csgo'da max 35 ping gördüm.
Ekli dosyayı görüntüle 82843

İndirme hızları bu şekil oyun platformları vs
Ekli dosyayı görüntüle 82844

Giriş platformunuz ise bu şekilde bilgisayar ismini vs değiştirebiliyorsunuz.Ama tek bilgisayar kiralayabiliyorsunuz.Şuanlık veya önlem amaçlı şuan böyle.Quadro P4000 ekran kartına sahip.Akşama doğru birde yayın deneyeceğim.Bu arada ek ses yazılımı yüklemeyeiniz.Ayarlanabiliyor panelden herşey

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Twitch'te herhangi bir sıkıntı yaratmadı.Csgo'da gecikme vs görmeedim şayet güzel.20 pingte oynamak gereçkten hoş oluyor.

@Serin Host 'un Yaptığı Cloud İşinden Memmunum Ordan Alabilirsiniz

Google Stadia aklıma geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl