PARS FACTİONS Plugin Paketi * V.2 * >|< Sürüm : 1.8 - 1.8.X > DEVRİM PAKET + MAP !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın Konuyu kirletmeyin ve cidden arkadaş paralı almış siz javasını istiyorsunuz :)
Kardeşim benim umrumda değil jar. Gerçekten Lisansına bakmak istiyorum. Ve sürüm geriliği var. Madem adam satın almış spigottan da kanıt atsın. Forum adı da nitrado adı aynı fakat spigot adı aynı değil katılma ve son görülme verileri çok mantıksız. Benim paketimle hakkımla emeğimle para kazansın eyvallah da bu yüzsüzlüktür. Adamca kanıtlasın bana böyle saçmalayıp sunucumu beni kötülemesin.

Kardeşim benim umrumda değil jar. Gerçekten Lisansına bakmak istiyorum. Ve sürüm geriliği var. Madem adam satın almış spigottan da kanıt atsın. Forum adı da nitrado adı aynı fakat spigot adı aynı değil katılma ve son görülme verileri çok mantıksız. Benim paketimle hakkımla emeğimle para kazansın eyvallah da bu yüzsüzlüktür. Adamca kanıtlasın bana böyle saçmalayıp sunucumu beni kötülemesin.
İrfan kardeşim kullandığın FeatherBoard leak yani kaçak gerçek yöneticisine bildirildi. Artık mahkeme işleriyle çıkaran ilgilenir. Lütfen konuyu uzatmayın bir sıkıntın var özele bekliyorum seni.

Beyler aranızda hiç java bilen biri yok herhalde o spigotmc.org linkini o komuta yerleştirmem saniyelerimi almaz crack işlerini daha bilmiyor ne yapıldığını bilmiyor bana java bilmiyorsan konudan uzaklaş diyor birde cracklerde trojen var diyor cahilliğini git başka bir yerde yaşa kardeşim.

İrfan kardeşim kullandığın FeatherBoard leak yani kaçak gerçek yöneticisine bildirildi. Artık mahkeme işleriyle çıkaran ilgilenir. Lütfen konuyu uzatmayın bir sıkıntın var özele bekliyorum seni.
A adamla nerden ulaştın özel konuşma ile mi D. ulan adam Spigotun en başarılı developeri senin mesajına mı bakıcak he dava etsin :D elinden geleni ardına koymasın 1000 tane leak linki atarım git bunlarla uğraş derim :) Sende paketinde paralı senin sözünle lisanslı bir fb satıyorsun tazminat ve hapise kadar yolun var beni sinirlendirme cidden uğraşmayayım seninle

Kardeşim battıkça battın artık mesaj atman senin zararına 2 saattir şura paketin sana ağit olduğu ile ilgili kanıt at diyoruz atamıyorsun.

Beyler bu paketi alanın aklını sorgularım ben. Adam lisanslı fbyi paketinde satıyor bana seni dava ettim diyor birde maxime ulaşıcak asöfgndljsghdfsşgjd ulan adam spigottan kazandığı paralar ile şirketini kurdu. Harbi cahilliğin son noktası git kumda oyna :D Ayrıyeten ciddi bir dava ile söz konusu olmam için 0 sebep var :D Ulan en iyi leaklerden korunan eklenti bile internette geziyor adamlar indirme sitelerinden tut her şeyine kadar engelleme yasağına sahip bir eklenti var bunu paylaşanlar dava edilmiyor bir ceza görmüyor :D boş adam ve cahil işte he deyip geçmek lazım :D[DOUBLEPOST=1502564180,1502563821][/DOUBLEPOST]Beyler adamın seviyesi düşük aman ha %60 featherbıard satış izni var kesinlikle paketi satın alın. Gereksiz.

Kardeşim sunucuna geldim @IrfanDmn paketinden alıntıdır. Ayrıca /Sat Menüsünü 1. Sayfasını ben yapmıştım kendi yaptığım şeyi iyi bilirim /kit'e bakınca zaten 100% belli oluyor /görev vs. vs. neyse başarılar ama paketi bu fiyata satamazsın. Tamamen alıntıdır.

Kardeşim sunucuna geldim @IrfanDmn paketinden alıntıdır. Ayrıca /Sat Menüsünü 1. Sayfasını ben yapmıştım kendi yaptığım şeyi iyi bilirim /kit'e bakınca zaten 100% belli oluyor /görev vs. vs. neyse başarılar ama paketi bu fiyata satamazsın. Tamamen alıntıdır.
Alıntı olduğunu söylemişti?

Ne kadar paket için satış izni versemde konunuz bölüm kurallarına uymuyor. Lütfen daha dikkatli olunuz. Konunuzu tekrar açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl