HugoGamerYT
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
Zergi#9302
Zergi#9302
Teşekkürler v.2 daha güzel olacakYa Kardeşim Şuana kadar hep aldım yorum yazmadım ama seninki bir mükenbel birde Gems plugini var ya beni benden aldım
ÇOK AMA ÇOK TEBRİK EDERİM.
Hub Sunucuma Yakışacagını düşünüyorum.. :)
Kendi VDS Sunucum açılıcak Evde olucak kapanma ihtimali olmayacak skype veriyim: Atalay.acan1 Gelip Benimle yaparbilirsin Pluginerciyim bende ama gems olayını tek bilmiyordum Ekle. Sunucuma sende gel.
TEKRAR'DAN TEBİKR EDERİM ÇOK BAŞARILI BİR PLUGİN.
intrenete schematic yazıp wordedit dosyasıne yükliyebilrisin dostum :)Hocam WorldEdit dosyasının içinde Schematic yok ne yapabilirim ?
Zergi#9302
Arkadaş benden önce davranmış. dintrenete schematic yazıp wordedit dosyasıne yükliyebilrisin dostum :)
:) teşekürlerArkadaş benden önce davranmış. d
V2 gelmesini istiyorsanız konuyu likeleyin arkadaşlar.
dostum serverde click warp yok chestcommands var essentials da var :)essential yok bide serverde click warp var ama dosyasını bulamıyorum
kit konusunda bir bilgim yok ama oto messajı biliyorum masajı yazarken dikkat et mesela 'mc-tr' bunun gibi tırnak içine alarak yapabilirsin :)essentials buldum pardon birşey soracağım ben kitleri ayarlıyorum fakat kit yazınca tools,dtools,notch falan gibi kitler çıkıyor.çözümünü bilen varmı?
oto mesaj da değişmiyor.
acil!!!![DOUBLEPOST=1468102615,1468099812][/DOUBLEPOST]acil biri söyleye bilirmi
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!