Pars FactionS Plugin Paketi >|< Sürüm : 1.7 - 1.8 > Devrim Yaratacak Paket İÇERDE !!!

arkadaşlar arkadaşımız linkler silmiyor yani konu çöp anlıyacagınız

Skypede ulaşan arkadaşlara paketi veriyorum..[DOUBLEPOST=1467492743,1467492386][/DOUBLEPOST]INDIRME LINLI :)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ya Kardeşim Şuana kadar hep aldım yorum yazmadım ama seninki bir mükenbel birde Gems plugini var ya beni benden aldım
ÇOK AMA ÇOK TEBRİK EDERİM.
Hub Sunucuma Yakışacagını düşünüyorum.. :)
Kendi VDS Sunucum açılıcak Evde olucak kapanma ihtimali olmayacak skype veriyim: Atalay.acan1 Gelip Benimle yaparbilirsin Pluginerciyim bende ama gems olayını tek bilmiyordum Ekle. Sunucuma sende gel.
TEKRAR'DAN TEBİKR EDERİM ÇOK BAŞARILI BİR PLUGİN.

Ya Kardeşim Şuana kadar hep aldım yorum yazmadım ama seninki bir mükenbel birde Gems plugini var ya beni benden aldım
ÇOK AMA ÇOK TEBRİK EDERİM.
Hub Sunucuma Yakışacagını düşünüyorum.. :)
Kendi VDS Sunucum açılıcak Evde olucak kapanma ihtimali olmayacak skype veriyim: Atalay.acan1 Gelip Benimle yaparbilirsin Pluginerciyim bende ama gems olayını tek bilmiyordum Ekle. Sunucuma sende gel.
TEKRAR'DAN TEBİKR EDERİM ÇOK BAŞARILI BİR PLUGİN.
Teşekkürler v.2 daha güzel olacak

Hocam WorldEdit dosyasının içinde Schematic yok ne yapabilirim ?

Alıntı ! AhmetMelihTr son faction plugin paketinden alıntılar var

Rankupda Geçersiz Args Hatası alıyorum.Yardım

essential yok bide serverde click warp var ama dosyasını bulamıyorum

essentials buldum pardon birşey soracağım ben kitleri ayarlıyorum fakat kit yazınca tools,dtools,notch falan gibi kitler çıkıyor.çözümünü bilen varmı?

oto mesaj da değişmiyor.

acil!!!![DOUBLEPOST=1468102615,1468099812][/DOUBLEPOST]acil biri söyleye bilirmi

Son düzenleme:
essentials buldum pardon birşey soracağım ben kitleri ayarlıyorum fakat kit yazınca tools,dtools,notch falan gibi kitler çıkıyor.çözümünü bilen varmı?

oto mesaj da değişmiyor.

acil!!!![DOUBLEPOST=1468102615,1468099812][/DOUBLEPOST]acil biri söyleye bilirmi
kit konusunda bir bilgim yok ama oto messajı biliyorum masajı yazarken dikkat et mesela 'mc-tr' bunun gibi tırnak içine alarak yapabilirsin :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl