Furkan61SD
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 5
Brnde o plugi var voidspawn diye onu kullaniyorumda o lazim degil banaBu dediğinizi soawn map'inden aşşağı düşenler için kullanılıyordu. Eğer yanıt yazan olmazsa hazır paket indirip kullanmanız olacaktır .d
kadirhb
on entering of region "wglialaninismi": #wglialanismi kısmına düşecekleri alanın wg adını giriniz
send "Başa döndün" #Aşağıdaki alana girince chate yazacak yazı
execute console command "/tp %player% x y z" #x y z kısmına f3 menüsündeki x,y,z kordinatlarını giriniz
Skripti Denedim ama olmadı.Pluginle işimi yapıcaktım ama regionu oluşturdum ışınlanmayı yapamadım.Dostum aslında bunun için ben "Command Regions REBORN" pluginini kullanıyorum. Ancak sana skriptle yardımcı olmaya çalışacağım.
Öncelikle bunu oku: Dostum ilk önce worldguard pluginiyle düşecekleri alana bir wg atıyorsun hiçbir flag eklemene gerek yok.
Ardından skriptin içinde anlattıklarımı yapıyorsun. Eğer yapamazsan benimle iletişime geç.
Kod:on entering of region "wglialaninismi": #wglialanismi kısmına düşecekleri alanın wg adını giriniz send "Başa döndün" #Aşağıdaki alana girince chate yazacak yazı execute console command "/tp %player% x y z" #x y z kısmına f3 menüsündeki x,y,z kordinatlarını giriniz
Dediğiniz pluginle halletim teşekkür ederim.Dostum aslında bunun için ben "Command Regions REBORN" pluginini kullanıyorum. Ancak sana skriptle yardımcı olmaya çalışacağım.
Öncelikle bunu oku: Dostum ilk önce worldguard pluginiyle düşecekleri alana bir wg atıyorsun hiçbir flag eklemene gerek yok.
Ardından skriptin içinde anlattıklarımı yapıyorsun. Eğer yapamazsan benimle iletişime geç.
Kod:on entering of region "wglialaninismi": #wglialanismi kısmına düşecekleri alanın wg adını giriniz send "Başa döndün" #Aşağıdaki alana girince chate yazacak yazı execute console command "/tp %player% x y z" #x y z kısmına f3 menüsündeki x,y,z kordinatlarını giriniz
Merhaba soru sorabilirmiyim acaba başka konu açmak istemedim strikepractice diye plugin kullanuyorum arenapvp paketi ve leaderheads ile hologram şeklimde ilk 10 elo sıralaması yapmak istiyorum normalde scoreboarda <elo_builduhcelo> yazınca oyuncunun builduhc elosu gözüküyo bunu holograma yapmak için hangi komut lazım bilginiz varmı?Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
kadirhb
Aslında bende bunu merak ettim hep ancak şu an hala bilgim yok. Lütfen konu açın yardımcı olabilecek kişiler vardır.Merhaba soru sorabilirmiyim acaba başka konu açmak istemedim strikepractice diye plugin kullanuyorum arenapvp paketi ve leaderheads ile hologram şeklimde ilk 10 elo sıralaması yapmak istiyorum normalde scoreboarda <elo_builduhcelo> yazınca oyuncunun builduhc elosu gözüküyo bunu holograma yapmak için hangi komut lazım bilginiz varmı?
Tamamdır Açıyorum Bu Konu Kilitlenebilir.Aslında bende bunu merak ettim hep ancak şu an hala bilgim yok. Lütfen konu açın yardımcı olabilecek kişiler vardır.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!