Paris Saint-Germain FC | Futbol Takım Tanıtımı

Dark Lord

Work hard in silence, let success be the noise.
Elmaslar
836
Discord İzni
1573749497974.png

Paris Saint-Germain FC

Paris Saint-Germain FC, 12 Ağustos 1970 tarihinde Fransa'sın Paris şehrinde kurulmuştur. Yani tam olarak 49 yıl 91 gün önce, PSG takımın kısaltılmış adıdır. Paris Saint-Germain FC, kadrosunda 28 oyuncu bulundurmaktadır, bunların en ünlüleri sırası ile Neymar, Kylian Mbappe ve Mauro İcardi'dir. Bugüne kadar UEFA Şampiyonlar Ligi, Fransa 1. Ligi, Coupe de la Ligue, Coupe de France liglerinde bulunmuşlardır. Takımın ana renkleri ise sırası ile Kırmızı-Lacivert-Beyaz dır. Bu takımın şuanki teknik direktörü Thomas Tuchel'dir. Takımın tam adı Paris Saint-Germain Football Club'dır. PSG, bugüne kadar bugüne kadar büyük başarılar göstermiş ve başarısını halen sürdüren bir takımdır. Bu takımda Neymar'ın olması çok büyük avantaj sağlıyor, çünkü Neymar gerçekten çok iyi bir futbolcu. PSG'nin stadyumunun ismi türkçe ile ''Prensler Parkı'' adındaki bir stadyumdur. Stadyumun kapasitesi 47.929'dır. Stadyumun resmini aşşağıda görebilirsiniz. Ayrıca güncel olarak PSG Fransa liginde 1. sırada yer almaktadır. Haydi bir sonraki bölümümüze geçelim

1573750185262.png

( Fotoğrafın kalitesi biraz düşük olabilir, kusura bakmayın. )

Sevgili okurlar, bir futbol takım tanıtımı konumun daha sonuna geldik. Bir sonraki konumda görüşmek üzere.​

Daha önce tanıtımını yaptığınız bu tarz büyük takımların, sayenizde onların içeriğini ve onları daha derinden görmek, hem ben ve eminim ki benim gibi bir çok forum üyesine, forumun aslında yalnızca bir oyun değil, bir kütüphane hissi yaşattığına eminim. Her hangi bir konunuza girmek, aynı bir kütüphaneye girip güzel bir bilgi öğrenip çıkmak gibi. Sizi gönülden tebrik ediyorum ve foruma bu hissi yaşatmaya devam etmenizi can-ı gönülden diliyorum

Daha önce tanıtımını yaptığınız bu tarz büyük takımların, sayenizde onların içeriğini ve onları daha derinden görmek, hem ben ve eminim ki benim gibi bir çok forum üyesine, forumun aslında yalnızca bir oyun değil, bir kütüphane hissi yaşattığına eminim. Her hangi bir konunuza girmek, aynı bir kütüphaneye girip güzel bir bilgi öğrenip çıkmak gibi. Sizi gönülden tebrik ediyorum ve foruma bu hissi yaşatmaya devam etmenizi can-ı gönülden diliyorum
Değerli yorumunuz ve kişisel görüşünüz için çok teşekkür ediyorum, umarım diğer üyeler de senin gibi düşünüyorlardır.

PSG asla büyük takım olarak geçmeyecek gözümde, para, para ve sadece boş beleş para. Bunlarla başarı getiremezsin, hırs lazım hırs.

Uzun lafın kısası pek başarılı bir takım olmadığını söylemekte fayda var. Açıkçası Fransa'nın yüz karası takımı olarak gözüküyor :D

Uzun lafın kısası pek başarılı bir takım olmadığını söylemekte fayda var. Açıkçası Fransa'nın yüz karası takımı olarak gözüküyor :D
Bence gayet başarılı bir takım fakat biraz daha mantıklı kararlar alırlarsa şampiyonlar ligi şampiyonu bile olabilirler

@bym396'un dediği gibi PSG hiçbir zaman büyük bir takım olamayacak her şeyi paraları ile halletmeye çalışan bir takımdan bir halt olmaz.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl