Bulundu parçacık skripti yapabilirmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 903
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arda

Konuşmak bedava, bana kodu göster! -Linus Torvalds
Elmaslar
650
Minecraft
JoneX

Discord:

ArdaK#6888

parçacık skripti yapabilirmisiniz detayları anlatiyim lapis kazarken %5 şansla 1 parçacık vercek 1 parçacık kazandınız dicek birde parçacık market olcak /pmarket 1 yazınca mesela 10 parçacık isticek varsa 10 parçacık kescek ondan yoksa yeterli parçacığın yok dicek yeterli parçacık varsa execute console command "" boş bırakırsınız ben orayı doldururum birde /parcacgimkac olcak kaç parcacagi olduğu göricek

parçacık skripti yapabilirmisiniz detayları anlatiyim lapis kazarken %5 şansla 1 parçacık vercek 1 parçacık kazandınız dicek birde parçacık market olcak /pmarket 1 yazınca mesela 10 parçacık isticek varsa 10 parçacık kescek ondan yoksa yeterli parçacığın yok dicek yeterli parçacık varsa execute console command "" boş bırakırsınız ben orayı doldururum birde /parcacgimkac olcak kaç parcacagi olduğu göricek
Sanırım sanal parçacık istiyorsun fakat bunu ücretsiz bulman biraz zor fakat fiziksel parçacık istersen verebilirim marketi ise ShopKeepers ile yapabilirsin.

Kod:
options:
    prefix: &b&lParçacık &8&l»

on login:
    if {coin::%player%} isn't set:
        set {coin::%player%} to 0
    else:
        stop

on break of lapis lazuli ore:
    chance of 5%:
        add 1 to {coin::%player%}
        message "{@prefix} &b1 Adet Parçacık &aBuldun!"

command pmarket 1:
    trigger:
        if {coin::%player%} is bigger than or equal to 10:
            remove 10 from {coin::%player%}
            execute console command ""
            message "{@prefix}&aBaşarıyla &a10 parçcacık X aldın!"
        else:
            message "{@prefix} &cMalesef yeteri kadar parçacıgın yok lütfen parçacıklarını kontrol  et!"
Böyle bir skript işine yarayabilirmi kendi sunucumda kullandıgım coin skriptini parçacık olarak ayarladım işine yararsa kendine göre editlersin /parcacigimkac komutunu hemen ekliyorum
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
command parcacigimkac:
    trigger:
        message "{@prefix} &aParçacık Miktarı: &b%{coin::%player%}%"
bunuda ek olarak ekliyebilirsin.

2 3 tane daha market eşyası eklemek istersen pmarket 1 kısmından 2 3 tane daha ekleyip editlersin.

bunu menü ile yapabilirsin

daha iyi olur

istersen yapayım

menüyü deluxemenus veya chestcommands ile yapsa daha iyi ama zaten menü istememiş.

normal skript ile de yapılabilir

Menüyü kendim deluxemenu ile yapicam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl