Bulundu Parçacık Efekti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vezirxtrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 412
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vezirxtrr

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Selamlar arkadaşlar Söylediğim şey skript ile yapılabilir mi bilmiyorum. Herhangi bir bloğa sağ tıklayınca ufak bir çember oluşacak Bir nevi portal o çemberin içine girdiğimiz zaman sunucudaki rastgele birisine ışınlanacağız ve ışınlandığımız kişide aynı portal oluşacak. eğer bu yapılmaz ise particlesse nasıl yön verebilirim mesela biz bir bloğun ortasındayız bloğa bakınca çevresindeki çizgilerden hava oluşacak şekilde yön vermek istiyorum bunu şöyle tarif edebilirim (-) - Steve ve altında durduğu blok () hava particcleleri

Merhaba bunu skript ile yapılırmı bilmiyorum ama Java ile kolayca yapabilirsin. Uğraşmak isteyenlere şimdiden başarılar.

Skript Hakkında pek bilgiye sahip değilim ufak tefek parça parça bildiğim kodlar var onları birleştirip öğrenmeye çalışıyorum. Javaya başlamaya çalıştım ama skriptten daha zor olduğunu fark ettikten sonra ümidimi kestim

Uğraşmak istemeyen arkadaşlar varsa eğer particleye nasıl yön verebileceğimi söylerse sevinirim. karakter üzerinde ve karakter çevresinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl