Electra
Eventually, everything goes away.
- Katılım
- 25 Aralık 2018
- Mesajlar
- 299
- Elmaslar
- 834
- Puan
- 2.310
Discord:
Electra#9331
Merhaba, forum ailesi.
Kayıp Bebeğin Ruhu
Sonra bebeğe bir isim veriyoruz ve küvete ya da su dolu bir kaba yerleştiriyoruz. Bebeği küvete koyduktan sonra evimizde televizyonu açıyoruz ve geziniyoruz fakat bebeğimizin bulunduğu odaya girmiyoruz veya bakmıyoruz. Bir süre sonra bebeği koyduğumuz yere girince muhtemelen bebeği koyduğumuz yerde bulamayacağız. Bebeği biraz aradıktan sonra bulduğunuzu var sayalım. Bebeğin üstüne boş bir alanda tuz dökün ve televizyonun yanına gidin, kayıp bebeğin ruhunun enerji yaydığı için televizyonu etkilediğini fark edeceksiniz. Oyun ruh sağlığı için tehlikelidir. Paranoyak özelliği yaratarak kişilerin kendine zarar vermesine yol açabilir.
Gece Yarısı Oyunu
Bu oyun kayıp bebeğin ruhu adlı oyundan biraz daha tehlikelidir. Bu oyunda da malzemeleri rahatça bulabiliriz. İhtiyacımız olan kağıt, mum, tuz ve bir tutam cesaret! İlk olarak kağıda tam adımızı ve soyadımızı yazıyoruz ardından kağıda kan damlatıyoruz ve kanın kağıda iyice işlemesini bekliyoruz. Sonra kapıyı açıyoruz ve kağıdı dışarı koyuyoruz, üstünede mumu yakıp koyuyoruz ve Kapıyı kapatıyoruz. Tam gece yarısında 20 kere kapıyı çalıyoruz ve kapıyı açıp mumu üflüyoruz. Üfledikten sonra içeri giriyoruz ve oyun başlamış oluyor. Elimize bir mum alıyoruz çünkü gece yarısı hiçbir ışığı açmamalıyız. Gece yarısı adamı bizi her zaman izleyecektir. Gerektiği zamanda mumu söndürebilir. Mum sönünce yeniden yakması çok zor olacaktır. Eğer mumu 10 saniye içinde yakamazsak, hemen etrafımıza yanımıza aldığımız tuzdan bir çember oluşturmalıyız ve çemberin tam ortasına geçmeliyiz. Gece yarısı adamı tuzdan çemberin içine giremez, bu nedenle ortasında durmalıyız. Saat 03:33'te oyun bitecektir, eğer saat 03:33'e kadar dayanabilirsek, gece adamı evimizi terk edecektir ama unutmayın! Gece adamı, gece boyunca sizi izliyor olucak!
Asansör Oyunu
Eğer bunların hepsini başarırsanız, 10. kata çıkmadan önce 5. katın düğmesine basın. Kata geldiğinizde bir süre bekleyin ve asansöre bir kadın binecektir. Kadınla konuşmayın ve yüzüne bakmayın. Kadın asansöre biner binmez direkt 1. Katın düğmesine basın. Asansör direkt olarak 1. kat yerine 10. kata çıkacaktır. Eğer vaz geçmek istiyorsanız, 9. katı geçmeden bir katta inin fakat 9. katı geçtiyse artık paralel evrende bir apartmandasınız. Asansör 10. kat yerine başka bir kata çıkarsa kadın asansörden inecektir. ( böyle bir şey olursa Bir daha sakın bu oyunu oynamayın!) Eğer 10. kata geldiyseniz asansörden inin ve dışarı çıkın. 5. kayda binen kadın size 3 kere "Nereye gidiyorsun?" diye soracak. Sakın cevap vermeyin! Tebrikler, artık paralel evrendesiniz.
Not: denemek veya denememek size kalmıştır. Başınıza gelen herhangi bir olaydan forum veya ben sorumlu değilim.
Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. <3
Moderatör tarafından düzenlendi: