Skript Paylaşımı Paralı Skript Team ... Üye olmak için Konuya gir .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaktanOzkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.447
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gidişle takım arkadaşını zor bulursun senin amacını anladım o yapacak o satacak parası sana kalacak iyi günler.

Evet beni çok doğru anlamışsınız . Siz deki bu zeka seviyesine hayran kaldım . Ben istesem tek basıma satar daha fazla kar ederdim sadece yanıma arkadas yardımcı yoldaş olması için bir adam arıyordum .

Evet beni çok doğru anlamışsınız . Siz deki bu zeka seviyesine hayran kaldım . Ben istesem tek basıma satar daha fazla kar ederdim sadece yanıma arkadas yardımcı yoldaş olması için bir adam arıyordum .
Peki size nasıl güvenmemizi bekliyorsunuz ? Adam akıllı tanımıyoruz bile sizi.

"15 yaş ver üzeri olsun adam akıllı kişilerle çalışmak istiyorum" cümlesi dikkatimi çekti.
Ya 18 yaşında lise terk gelirse karşına?
Yaşı küçük olupta bir notepadle harikalar yaratacak arkadaşlarımız var.

"15 yaş ver üzeri olsun adam akıllı kişilerle çalışmak istiyorum" cümlesi dikkatimi çekti.
Ya 18 yaşında lise terk gelirse karşına?
Yaşı küçük olupta bir notepadle harikalar yaratacak arkadaşlarımız var.

Küçük yastaki arkadaşların ne yapabildiği beni ilgilendirmiyor . O onun kendi yeteneği ama ben yasıtım bir kisiyle aklı basında bir kisiyle calısmak istiyorum .

O zaman dur bizim robertin bir kaç sokak ilerisinde ticaret var oradan bir kaç kişi ayarliyim yaşları 15+ nasıl olsa?

O zaman dur bizim robertin bir kaç sokak ilerisinde ticaret var oradan bir kaç kişi ayarliyim yaşları 15+ nasıl olsa?

Konuyu okumadan mesajlara geçtiniz galiba . Orada skript bilgisi olması gerekiyor diye belirttim .

1 - İninal kart sahibi olması gerekmektedir .
2 - Skript bilgisi orta ile iyi arasında olmalıdır .
3 - Yaratıcı fikirler oluşturabilmelidir .
4 - 15 Yaş Altı olmamalıdır .

Skript bilmek için akademik başarıya gerek yoktur.
Sanırım yenisiniz buralarda. Çok üstünde durmayacağım.
Iyi forumlar...

Skript bilmek için akademik başarıya gerek yoktur.
Sanırım yenisiniz buralarda. Çok üstünde durmayacağım.
Iyi forumlar...

Skript bilmek ayrı bir şey . Ben istediğim özellikleri yazdım sadece .

Muhtemelen bir paylaşımdan yararlanmak için kayıt oldu. Daha sonra burada bir kaç keriz var mı diye bakıyor şuanda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl