Skript Paylaşımı Paralı Skript Team ... Üye olmak için Konuya gir .

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HaktanOzkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.447
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaktanOzkan

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
116
Minecraft
HaktanOzkan

Discord:

hktanozkan

Merhaba forum üyeleri . Bugun bi karar aldım ve ( Paralı ) Skript takımı kurmaya karar verdim .
Yanıma sadece 1 kişi alıcam . O şanslı kişi sen olabilirsin . Yanlız takıma giris yapmak için bir kaç tane şart ım olucak aşağıda şartlar yazmaktadır .

------

Şartlar

1 - İninal kart sahibi olması gerekmektedir .
2 - Skript bilgisi orta ile iyi arasında olmalıdır .
3 - Yaratıcı fikirler oluşturabilmelidir .
4 - 15 Yaş Altı olmamalıdır .

-----

Peki Katılan kişinin Gelir i ne kadar olucaktır .
Gelir miktarı skript in satıs sayısına gore değişir .

Skript i 1 $ dan verip 10 adet satarsak Bunun 14 TL si kisinin olucaktır .

Küçük bir örnek ile biraz daha aklınızda yer almasını sağlıyım .

1 $ -> 10 Adet -> 14 TL
1 $ -> 20 Adet -> 25 TL
1$ -> 30 Adet -> 40 TL
1$ -> 50 Adet -> 68 TL

2$ -> 10 Adet -> 25 TL
2$ -> 20 Adet -> 55 TL

Fiyatlar bu şekilde $ fiyatı veya Satılma adet i arttıkça TL de artıcaktır .

Katılmak için Gerekli Form

* Gerekli

* - Ad :
- Soyad :
- İninal Barkod : Skype Uzerinden Verebilirsiniz

Bence yaş sınırını kaldırın 15 yaşından küçük ve ininal karta sahip mükemmel skripterlar var..

Skript'e para vermek mi ? Güldürmeyin lütfen azıcık ingilizce bilgisi olan bir "çocuk" bile skript kodlayabilir. Skript tarih oluyor, java öğrenin kodlayın para ile satın alanınız da çok olsun paranız da.

Skript'e para vermek mi ? Güldürmeyin lütfen azıcık ingilizce bilgisi olan bir "çocuk" bile skript kodlayabilir. Skript tarih oluyor, java öğrenin kodlayın para ile satın alanınız da çok olsun paranız da.

İlerledikçe Javayada Geçiş Yapıcaktım Zaten .

Java'ya geçiş yapınca parayla satarsan daha iyi olacaktır.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Skript gerçekten satılıyor. Ve buradan fazla para kazanan kişilerde var. Şuanda bulduklarım bunlar

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tahmini kazanç 15 bin TL
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Tahmini kazanç 5.7 bin TL
Tahmini kazanç 800 TL
Tahmini kazanç 700 TL

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Skript gerçekten satılıyor. Ve buradan fazla para kazanan kişilerde var. Şuanda bulduklarım bunlar

Tahmini kazanç 15 bin TL
Tahmini kazanç 5.7 bin TL
Tahmini kazanç 800 TL
Tahmini kazanç 700 TL
Yeni versiyon çıkınca sen bunu indiriyorsun değil mi ? O halde bu da indirme olarak ekleniyor oraya. Orada satın alan kullanıcılar diye bir bölüm bulunmuyor bu yüzden ne kadar kazanıp kazanmadığını anlayamazsın. Boş hayallerle boş şeylerin peşinde koşuyorsun.

Yeni versiyon çıkınca sen bunu indiriyorsun değil mi ? O halde bu da indirme olarak ekleniyor oraya. Orada satın alan kullanıcılar diye bir bölüm bulunmuyor bu yüzden ne kadar kazanıp kazanmadığını anlayamazsın. Boş hayallerle boş şeylerin peşinde koşuyorsun.

Daha once hiç almamıssınız belliki . Sadece ilk alışta yüklenenleri sayıyor . Daha sonra sildin diyelim ve tekrar yukledin orada +1 eklenmiyor .

Örnek yaptığın bir skript gösterirmisin ?

Skript bilgisi orta ile iyi arasında olmalıdır .demişsin sen böylemisiin ki takımdaki kişinin böyle olmasını istiyon

Daha önce skript paylaşmadım diye boyle dusunmen normal . Ben uzun zamandır skript ile ilgileniyorum ve o derecede oldugumu dusunuyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl