Paralı plugin paketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tupcu_fikret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.297
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tupcu_fikret

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
tupcu_fikret

Discord:

tupcu_fikret#8272

Paralı plugin paketi yapacak önerdiğiniz güvenilir kişiler varmı?

Clasy ekibi olarak yardımcı olabiliriz.

Özele geçelim müsaitseniz

Merhabalar bu kategoriyi inceleyebilirsiniz:

Güven konusunda bu kategoride satış yapanlar onaylı satıcı oluyor yine de alacağınız paketin tanıtım konusunu dikkatlice okumanız ve yorumları okumanız tavsiyem bir sıkıntı yaşayan varsa muhtemelen yorumlarda belirtmiştir.

Nights Team olarak +50 mutlu müşteri ile yardımcı olalım. Avelis#1668 mesaj atın.

Discorddan ekledim.

@TRCraft2019'ı öneririm eskiden içinde olduğum bir ekipti ve dolandırma gi bi bi durum söz konusu değil.Paketleri çok güzel ve nerdeyse hep aktif yetkilileri var.

Bizi tercih etmiş altın kuruluşlara bir göz atalım kalitemizi ortaya koyalım ozaman;
- peki neden biz ?
yapdıgımız işler ile kalitemizi her daim ortaya koyan bir ekibiz , gelişmeye , geliştirmeye açıgız. 1 Yıldır aktif olarak hizmet vermekteyiz.

Ozan_Caglar_Celik_Yorumu.png

xShine_yorum.png

Bars_Yorum.png

HeyMrau_yorum.png

Emroemdo_yorum.png

Tabii, yine senin tercihin. Herkes "Ben, ben, ben..." demiş fakat bu işleri böyle yapmaman gerekiyor. En az 3 platforma danışmalı, referanslarını istemelisin. Sana daha samimi, daha uygun fiyat ve kalite sunan firmadan satın almalısın.

Son düzenleme:
Clasy ekibi olarak görüşmekteyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl