Çözüldü parada kısaltma kullanımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pattiskurbagasi

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
pattiskurbik

Discord:

pattiskurbik

Merhaba sayın mc-tr üyeleri bu gün bir sunucuda oynarken bir şey fark ettim normalde /pay nick 100000 yazıp para gönderiyoruz fakat o sunucuda /pay nick 100k yazarak da para gönderiliyordu çok hoşuma gitti pluginle mi yapılıyor scriptlemi bilmiyorum bilen varsa ufaktan detay verip anlatabilir mi nasıl yapıldığını ?

kendin pl kodlayarak yapabilirsin büyük ihtimal sc ile de yapılıyordur şu mantıktaki bir sc ile
if command has text "pay"
if command has text "k"
replace k with 000
else if command has text "m"
replace m with 000000

bilen varsa yardımcı olabilirmi benim net bi bilgim yok bu konuda bilgili biri varmı ?

GEREKLİ EKLENTİLER
Skript 2.7+, Essentials, Vault

GÖRSELLER
TEST.png

hah.png

Not: Yalnızca sayı kısaltmaları için kullanılır. Örneğin; /paragönder (oyuncu) 1000 yazarsa işlem iptal edilecektir.
Sadece /paragönder (oyuncu) 1k yazarsa işlem onaylanır.

KULLANILABİLİR FORMATLAR
k = bin
m = milyon
b = milyar
t = trilyon
q = katrilyon

KOD
Kod:
options:
    command: paragönder #komutunuzu buraya yazın.

load:
    delete {short::*}
    add "k", "m", "b", "t" and "q" to {short::symbol::*}
    add "000", "000000", "000000000", "000000000" and "000000000000" to {short::opposit::*}
    add "0", "1", "2", "3", "4", "5", "6", "7", "8", and "9" to {short::natural-numbers::*}

function changeNumberFormat(split: text) :: text:
    length of {_split} > 3:
        return "%changeNumberFormat(first length of {_split} - 3 characters of {_split})%.%last 3 characters of {_split}%"
    return {_split}

function prefixNumber(sender: player, split: text, multiplier: number) :: text:
    set {_last} to last characters of {_split}
    length of {_split} > 4:
        send "&4&l| &cGirdiğiniz sayı formatı geçersizdir, maksimum 3 sayı girmelisiniz." to {_sender}
        send "&4&l| &cÖrnek: 100%{_last}%" to {_sender}
    else:
        replace {_last} with "%{short::opposit::%{_multiplier}%}%" in {_split}
    return {_split}

function balanceFormat(balance: number) :: text:
    {_balance} >= 0 ^ {_s} parsed as number
    return "%{_balance} / 0 ^ {_s} parsed as number%" #eğer sayı 0 olursa döndürmeyecektir.

command {@command} [<offline player>] [<text>]:
    cooldown: 3 seconds
    cooldown message: &4&l|&c Bu komutu &43&c saniyede bir girebilirsiniz!
    trigger:
        offline player arg != sender:
            offline player arg is set:
                offline player arg is online:
                    text arg is set:
                        set {_last} to last characters of text arg
                        {short::natural-numbers::*} doesn't contain {_last}:
                            {short::symbol::*} contains {_last}:
                                set {_index} to 0
                                loop {short::symbol::*}:
                                    add 1 to {_index}
                                    {short::symbol::%{_index}%} = {_last}:
                                        stop loop if {short::symbol::%{_index}%} = {_last}
                                set {_formatBalance} to prefixNumber(player, text arg, {_index}) parsed as number
                                set {_balancePlayer} to balanceFormat(player's balance) parsed as number
                                {_formatBalance} > 0:
                                    {_balancePlayer} >= {_formatBalance}:
                                        add {_formatBalance} to offline player arg's balance
                                        subtract {_formatBalance} from player's balance
                                        set {_formatBalance} to prefixNumber(player, text arg, {_index})
                                        send "&6&l|&a %offline player arg%&e isimli oyuncuya &6&l%changeNumberFormat({_formatBalance})%&e gönderdi!" to player
                                        send "&6&l|&e Kalan bakiyeniz:&b %player's balance%"
                                        send "&6&l|&a %player%&e size &6&l%changeNumberFormat({_formatBalance})%&e gönderdi!" to offline player arg
                                    else:
                                        send "&4&l| &cYeterli paranız yok! &6Mevcut:&e %player's balance%" to player
                                else:
                                    {_formatBalance} is set:
                                        send "&4&l|&c Girdiğiniz sayı geçerli değil, daha büyük bir sayı girmelisiniz!" to player
                            else:
                                send "&4&l|&e Geçerli formatlar: &6%{short::symbol::*}%%nl%&4&l| &cGirilen format:&4 %{_last}%" to player
                        else:
                            send "&4&l|&c Bu para gönderme işlemi yalnızca kısaltmalar ile kullanılabilir." to player
                    else:
                        send "&4&l| &cKullanım: /%command% <oyuncu> <sayı>%{short::symbol::*}%" to player
                else:
                    send "&4&l| &cBu oyuncu aktif değil!" to player
            else:
                send "&4&l| &cLütfen bir oyuncu adı girin!" to player
        else:
            send "&4&l|&c Kendine para gönderemezsin!" to player
        stop trigger
Sorun yaşarsanız discord üzerinden bana ulaşabilirsiniz, iyi forumlar.​

yanlızca bu komutla çalışmadan nasıl yaparız yani pay 1000 yazınca da göndersin pay 1k yazınca da göndersin öyle olması çok daha rahat olur nasıl olur yapabilirmisin?

yanlızca bu komutla çalışmadan nasıl yaparız yani pay 1000 yazınca da göndersin pay 1k yazınca da göndersin öyle olması çok daha rahat olur nasıl olur yapabilirmisin?
Kod:
options:
    command: paragönder #komutunuzu buraya yazın.

#command: dan sonra yazan yere kendi komutunuzu yazın. ben örnek olarak paragönder yazdım, bunu düzenleyebilirsiniz.

böyle bir hata alıyorum buna ek olarak sadece harflerle gönderiliyor bunda ben hem sayıyla hem harfle gönderilsin istiyorum
1710349751055.png

Konunuz uzun süredir etkileşim almıyor. Sorununuz hala devam ediyor ise belirtin. Eğer sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin. 24 saat sonucunda konunuz arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl