Para Plugin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImInfiniTy

Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
Elmaslar
90
Skript ile beraber çalışacak delikanlı bir economy plugini arıyorum.

"if player's balance is bigger than....." kısmıyla çalışacak plugin.

NOT: ESSENTIALS KULLANMIYORUM!

Her ekonomi eklentisiyle çalışır. Tabii sunucunda vault varsa. Vault'un amacı da bu zaten tüm eklentilerle uyum sağlayabilsin diye skriptle çalışacak ekonomi eklentisi diye birşey yok istediğini indir. Arkadaşlarım gems economy önerdi iconomy pek muhteşem değil ama kullanabilirsin.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deneyebilirsin.
Denedim onu, 1.12de hata verdi nedense.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Her ekonomi eklentisiyle çalışır. Tabii sunucunda vault varsa. Vault'un amacı da bu zaten tüm eklentilerle uyum sağlayabilsin diye skriptle çalışacak ekonomi eklentisi diye birşey yok istediğini indir. Arkadaşlarım gems economy önerdi iconomy pek muhteşem değil ama kullanabilirsin.
McMoney kullanıyorum ama "if player's money is more than or equal to 200: " ifadesi çalışmıyor. if player's balance olarak ta denedim.

Son düzenleme:
Herhangi bir ekonomi plugini kullanmana gerek yok. Kendi ekonomi Skriptini yazabilirsin. Oldukça basittir.

Herhangi bir ekonomi plugini kullanmana gerek yok. Kendi ekonomi Skriptini yazabilirsin. Oldukça basittir.
Plugini varken skript kullanmak istemiyorum. Tabii zorunda kalmadığım sürece..

Economy pluginini kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl