Para ödülü bu kadar önemli mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KayaDMR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 24

KayaDMR

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
29
Minecraft
Daxzy_

Discord:

Berk#8782

Yakın zamanda Emek Skyblock sunucusu açacağım hiç bi şeyde paradan kaçmıyorum cimrilik vs yapmıyorum şu anda ama sunucuda ilk 3'e vs para dağıtmak saçma geliyor bana sizce gerekli mi bu para dağıtma olarak bahsettıgım ibana gönderim

Kitlesel olarak yapman gerektiğini düşünüyorum, youtube tiktok vs. kitlesi çok fazla o tarz şeylere önem göstermese de belli başlı ekipler veya bazı forum üyelerinin dikkatini çektiğini düşünüyorum hele de sunucuda rekabet varsa fazlasıyla ilgi görecektir. Para miktarını belirlerken abartı miktarlara kaçmamanı farklı etkinliklerle ufak ufak dağıtmanı öneririm eğer dağıtma gibi bir planın varsa örnek olarak sunucu gelirinin 10% gibi bir miktarını her ay farklı etkinliklerle dağıtabilirsin

Bu konuyu forumda yüzlerce kez yazdım aslında ama,. Piyasada başlığa "5K - 10K PARA ÖDÜLLÜ" yazıp, içeriğe girdiğinde tamamen hazır paket, P2W dolu, kopyala-yapıştır bomboş yüzlerce sunucu var. Sunucu adları ve içindeki oyuncular değişiyor ama içerik tamamen aynı.

Madem hiçbir şeyden kaçınmıyorsun, bütçen de var; para ödülünü İBAN'dan dağıtıp geçici kitle toplayacağına o parayı sunucuyu gerçekten özgün kılacak sistemlere yatır. Piyasadan bir farkın olsun ki insanlar sadece para için değil, oynarken keyif aldığı için kalsın.

Para ödülü verirsin vermezsin, ha 1000 TL vermişsin ha 10.000 TL, o tamamen sana kalmış. Ama vereceksen de Gerçekten ver forumda mağdur olanları görüyoruz oyuncunun gerçekten emek verip hak edeceği, arkasında kaliteli bir içerik olan bir düzende ver. Sadece nakit parayla sunucu kalitesi olmuyor maalesef şahsen o kadar çok bunaldım ki bu konuda sözde yenilikçi sistemler var bakıyorum gelişmiş sistemler kısmına gelişmiş minyon gelişmiş çiftçi gelişmiş teslimat yok şu yok bu lafın kısası piyasadan bir farkın olsun ki fark yaratasın

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 3

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl