Skript Paylaşımı Para Kutusu Skripti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RumeysaTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.924
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsterseniz sunucuya gelin (hamachili) yarın saat sabah 8 9 dan 3 4 e kadar açık oluyor bilgileri özelden atarım gelirsiniz?
hamachi kullanmıyorum siz skripti yükleyin resimleri çekin sonra mesaj olarak atın özelden bana ben koyarım teşekkürler şimdi yaparsanız sevinirim[DOUBLEPOST=1505070927,1505070842][/DOUBLEPOST]ben birine söyledim bana yetki vercek sw sinde Murat Diye biri

hamachi kullanmıyorum siz skripti yükleyin resimleri çekin sonra mesaj olarak atın özelden bana ben koyarım teşekkürler şimdi yaparsanız sevinirim
Suan şehir dışındayım birazdan evde olucam bugün yapamam ama yarın ilk iş onla uğraşıcam eğer konu arşive tasinirsada ben aynı konunun resimli ve daha güzelini koyucam.

Suan şehir dışındayım birazdan evde olucam bugün yapamam ama yarın ilk iş onla uğraşıcam eğer konu arşive tasinirsada ben aynı konunun resimli ve daha güzelini koyucam.
siz bana özelden resimi atın o zaman hemen yapıp çok sevinirim ama hızlı olun lütfen iyi forumlar

hamachi kullanmıyorum siz skripti yükleyin resimleri çekin sonra mesaj olarak atın özelden bana ben koyarım teşekkürler şimdi yaparsanız sevinirim[DOUBLEPOST=1505070927,1505070842][/DOUBLEPOST]ben birine söyledim bana yetki vercek sw sinde Murat Diye biri
Farketmez benim ds axitr den sunucum olucak yarın hediye kredi verecekler :) onada beklerim yakinda da BaşkentNw diye server açıcam 20 oyunlu onada beklerim

İsterseniz sunucuya gelin (hamachili) yarın saat sabah 8 9 dan 3 4 e kadar açık oluyor bilgileri özelden atarım gelirsiniz?[DOUBLEPOST=1505070811,1505070660][/DOUBLEPOST]
Çoğu skript konusu resimsiz neden arşive taşınmıyor o zaman bende paylaşıcam yarin resimde eklemeyecem arşive tasinirsada yeniden aynı konuyu açıcam
Değerli Mc-Tr üyesi.Bu bir forum kuralıdır forumda gözümüzden kaçırdığımız konular olabilir burada sizin gibi insanların devreye girip o konuları raporlamaları gerekmekte insanız heppimiz gözümüzden kaçırdığımız yanlış gördüğümüz veya göremediğimiz konular olabiliyor lütfen gerkesiz mesaj atmayın bunu bildiğiniz halde konu açarsanız uyarı yiyeceksiniz,devamını gördüğümüz vakit ise bu sizin bir müddet forumda susturulmanıza neden olabilir.İyi forumlar iyi günler.​

Değerli Mc-Tr üyesi.Bu bir forum kuralıdır forumda gözümüzden kaçırdığımız konular olabilir burada sizin gibi insanların devreye girip o konuları raporlamaları gerekmekte insanız heppimiz gözümüzden kaçırdığımız yanlış gördüğümüz veya göremediğimiz konular olabiliyor lütfen gerkesiz mesaj atmayın bunu bildiğiniz halde konu açarsanız uyarı yiyeceksiniz,devamını gördüğümüz vakit ise bu sizin bir müddet forumda susturulmanıza neden olabilir.İyi forumlar iyi günler.​
itibar + beğeni aldın yusuf

Güzel Ama 1-2 Fotoğraf Koysan Daha iyi Olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl