Para kazanma/ kart

Yesil Portal

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
33
Facebook
https://www.facebook.com/profile.php?id=100011155050303

Discord:

Fire is Daemon#6625

merhaba yazi düzeni yapmayacam
eğerki yaşınız küçükse ve durumunuz farklıysa bu dünyada hiç bir şanınız yokdur
bildiyiniz gibi dediyim gibi bilgisayarda internetde 7/24 çevrimçiyim yani internetden başka hayatım yok ders falan çalışıyom ama 10 saatlik ders yok bizde 30 dk derslerimi yapıyom ödev az )))
bende karar verimki internetden para kazanam bide imkanlar;ma göre internetden nasıl para kazanırım onuda cevaplarsanız sevinirim evet ben internetden para kazanmak istiyom ama parayı bana nerden göndercekler paypal ben bildiyim burda yok ama diyer bank kartı kredi kartı neremden çıkarcam??? dünyadada 18 yaş denilen bir saçmalık var bu yüzden böyle mal gibi kalıyorum 18 yaşdan küçükseniz veya 13-15 yaşda o zaman dünya size zor gelir (evet bazılarınız için hava hoş |: çünkü şanslısınız ama başkaları öyle değil)
laan kaç saat bilgisayardayım yani internetsiz hiç hayat denilen şey yok bende ??? bir para kazanak dedim ama adaletsiz dünyada böyle bişey yok

yani diyeceğim kart nerden ala bilirim innial dediyiniz ülkemde onun ne olduğu bilinmiyor, ailenden kart al vb kimsede yok olsada asla vermezler
bir youtube kanalım var şimdiye kadar 60 video yükledim o videodan yutubdan, link falan verince link uzatma (link tl) gibi şeylerle para kazana bilirim ama bu parayı nasıl çekcem? nereme gelcek??? hiç olmassa bana öyle birşey önerinki şimdilik oraya sanal olarak para aktarıyım ama bu şeylerde nurama istemesinler çünkü dünyasında 18 yaşdan altı nurama alamıyor . hmmm örnek olarak adsensede param biriksin vb 5 sene sonra alayım fikriniz varsa şu anda layım bide kaç sene beklemeyim kaç sene sonra çalışırım param olur bu paralar 5tl vb bana az gelir

yaşını soran olursu yaşım 15 o kadar geçe gündüz bilgisayar başında gözlerim yanıyorrrr klavyede hızlı bakmadan yaza biliyorum dakikada 100 kelime (400 harf) o kadar klavyede yazyomki parmaklarım kaslanmaya aşırı kalınlaşmaya başladı ve bide bazen parmaklarım el kemiyim ağrıyor biraz kodlama ile ilgili şeyler biliyorum ama internetde bunlar yetersiz olduğu için daha profesyonelce öyrenemiyorum

sonna kadar vaktini ayırıb okumadan abuk sumux mesaj yazma bide moderatörler yazımda kötü şey varsa konumu silmeyin bana söleyin ben düzeltiyim

Moderatör tarafından düzenlendi:
Anladığım kadar para kazanmak istiyorsunuz. Derslerine önem vermiyorsan git bir işe çalış. Bu söylediklerinden daha fazla para kazanırsın. Hem kartta lazım olmaz. :)

Anladığım kadar para kazanmak istiyorsunuz. Derslerine önem vermiyorsan git bir işe çalış. Bu söylediklerinden daha fazla para kazanırsın. Hem kartta lazım olmaz. :)
Azda olsa imkanlı ailedenim. Para kazanmasına kazanırımda nereme göndercekler? Derslerime önem veriyorum okulla olan bazı problemlerden dolayı az da olsa derslerime çalışıyorum sadece ev ödev falan sizinki gibi çok fazla değil. Ve gerçekçi hayatda bu yaşımda iş nerden bulucam? Tanıdıklar yüzüme mal gibi bakıyor

Basit bir web sitesi yap sat daha iyi olabilir hazır template lerle orasını burasını değiştirirsin çevrendeki bakkalcımı ne varsa artık yapabilirsin en kısası bu onun dışında komi lik flnda var ben geçen çalıştım yaş sıkıntın olmuyor oralarda pek :)

Dostum dediklerin pek anlaşılmıyor ya. Internetten para kazanmayı buradan sorman hata, bişeyler üreterek kazanabilirsin. Üretilecek şeyleri internetten araştır, insanlar internetten nası para kazanıyor onu araştır.

Dostum sana önerim paparayı alman . 18 Yaşını doldurmamış kişilere de veriliyor . Para kazanma konusuna gelirsek eğer legal yoldan kazanmak istiyorsan sana önerim kodlama dilleri öğrenmen . Site kodlaması yaparak işe başlayabilirsin . Sıkı çalışırsan 6-8 ay arasında iyi bir site yapabilecek kadar bilgiye sahip olursun . Daha sonra kendini geliştirip başka kodlama dillerini de öğrenebilirsin . Ondan sonrası artık senin hayal gücüne kalmış bir şey .

Dostum ilk adım hesapları var 12 yaşından büyük herkes banka kartı çıkartabilir.Eğer ailen izin vermiyorsada gider ininal alırsın geri kalan senin satış yeteneğine kalmıştır

Ailenle beraber bir bankaya giderek hesap açtırabilirsin. Böylelikle kendi banka kartın olmuş olur.

Ek olarak, şu sansürlü küfürü kaldır konundan.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl