Thomas Shelby
Tabanları Yağlama Vakti
- Elmaslar
- 336
- Minecraft
- dragondemon68
Discord:
Sherlock#5773
Merhabalar eğer yapabilirseniz bir şey isteceğim sizlerden
atıyorum 10 dakikalık fly satmak için istiyorum ama karşılığnda 10
alıcak. Nasıl yapacağımı anlayamadım menülü şekilde nasıl yapabilirim?
Bir de /mfly yazınca 1000 parası yoksa paranız yoksun desin varsa fly versin ve her dakika 10 tl para çıksın adamın hesabından eğer yoksa flyı alınsın aynı olayı xp puanı ile de yapabilirmisiniz /expfly yazınca 5 xp leveli yoksa yetersiz xp desin varsa aynı yukarıdaki gibi her dakika 10 xp leveli çıksın taki xp si bitene kadar veya taki parası bitene kadar
Aynı komudu tekrar yazıncada herşeyi devre dışı bıraksın
Şimdiden çok teşekkür ederim yapana elmasımı bıracağım söz
(İnternette gezinirken bi aynı playerpoints gibi plugin ile satın alım yapmışlardı variable'de skript falan yazıyordu ama başka bir plugindi takriben 1 ay önce gördüm bulsam kendim yapardım )
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Bir de /mfly yazınca 1000 parası yoksa paranız yoksun desin varsa fly versin ve her dakika 10 tl para çıksın adamın hesabından eğer yoksa flyı alınsın aynı olayı xp puanı ile de yapabilirmisiniz /expfly yazınca 5 xp leveli yoksa yetersiz xp desin varsa aynı yukarıdaki gibi her dakika 10 xp leveli çıksın taki xp si bitene kadar veya taki parası bitene kadar
Aynı komudu tekrar yazıncada herşeyi devre dışı bıraksın
Şimdiden çok teşekkür ederim yapana elmasımı bıracağım söz
(İnternette gezinirken bi aynı playerpoints gibi plugin ile satın alım yapmışlardı variable'de skript falan yazıyordu ama başka bir plugindi takriben 1 ay önce gördüm bulsam kendim yapardım )
Son düzenleme: