Çözüldü Para Gönderme Skripti İstiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lukcraft55

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
15
Minecraft
HazarUcar

Discord:

Hazar#0322

Biliyorum essentialsta para gönderme özelliği var ama ben şunu istiyorum /pay veya /para gönder yazınca bi menü açılsın menüde aktif oyuncuların kafası olsun kafaların adıda oyuncunun ismi olsun. Oyuncuyu menüde seçtikten sonra menü kapansın ve chata Ne kadar para göndermek istersiniz? Diye bir yazı gelsin sonra oyuncu chata para miktarını yazsın. Yazdıktan sonra bir ekran açılsın Para göndermeyi onaylıyormusun diye hayıra basarsak menü kapansın evete basarsak yeni bi menü açılsın menüde makbuz istiyor musun diye bi yazı çıksın evete basınca parayı gönderen oyuncuya ve parayı alan oyuncuya makbuz gelsin makbuzda Parayı Gönderen: Oyuncu1 Parayı Alan: Oyuncu2 Gönderme Tarihi: 19.06.2019 Saat:18:30 yazsın. Makbuzsuzda yapabilirsiniz ama ben makbuzu oyuncular dolandırılmasın diye istiyorum yani makbuzu yetkililere verip parası iade edilsin diye. Böylece dolandırılmayı en düşük levele düşürmeyi planlıyorum. Biraz zor bi skript olucak. Menüleri ChestCommands İle de yapabilirsiniz fark etmez.

Onaylama mevzusunu eklemeyi unuttum umarım o olmadan da işine yarar.

Kod:
command paragönder:
    trigger:
        open virtual chest with size 5 named "Para göndermek istediğin oyuncuyu seç" to player
        set {_n} to 0
        loop players:
            set {_gönder::%{_n}%} to loop-player
            make gui slot {_n} of player with (skull of loop-player named "&6%loop-player% &8adlı oyuncuya para göndermek için tıkla") to close:
                set {para::%player%} to {_gönder::%{_n}%} parsed as player
            add 1 to {_n}

on chat:
    if {para::%player%} is set:
        set {_n} to message parsed as integer
        if {_n} is integer:
            remove {_n} from player's balance
            add {_n} to {para::%player%}'s balance
            delete {para::%player%}
            give a paper named "Para Makbuzu" with lore "Gönderen: %player%||Alıcı: %{para::%player%}%||Miktar: %{_n}%||Tarih: %now%" to player
            give a paper named "Para Makbuzu" with lore "Gönderen: %player%||Alıcı: %{para::%player%}%||Miktar: %{_n}%||Tarih: %now%" to {para::%player%}
        else if {_n} is "iptal":
            delete {para::%player%}
            send "işlem iptal edildi."
        else:
            send "Bir sayı girmelisin. Eğer işlemi iptal etmek istiyorsan 'iptal' yazmalısın"

Son düzenleme:
2 hata verdi hatanın nedenini anlayamadım. /paragönder komudu çalışmadı.
74910

tuSKe ve skQuery addonlarına sahip misin?

Birde aşağıdaki komutları sırasıyla yazarak çıkan mesajları buraya atar mısın?

- /ver
- /ver skript
- /ver skquery
- /ver tuske

SkQuery ve tuSKe yüklü

Skript.jar çalışmıyo komut yazamıyorum sk reload all vb. diğer skriptlerimde çalışmıyo

Hiçbir zaman /sk reload all komutunu kullanma.
WildSkript'i imha et.
Sonra sunucuya restart at.
Sunucu açılınca tek tek bütün skriptlere reload at /sk reload skript-adı şeklinde.
Sonra da hata aldığın bütün skriptleri buraya at çözelim.

Bende WolvSK var bide o ne işe yarıyo

Skript komutları gene çalışmıyo

WildSkript i sildim restart attım ama skript komutları çalışmıyo hala

[ERROR] [Skript] It seems that this server platform (CraftBukkit) does not work with Skript.

[ERROR] [Skript] To prevent potentially unsafe behaviour, Skript has been disabled.

[ERROR] [Skript] You may re-enable it by adding a configuration option 'allow unsafe platforms: true'

[ERROR] [Skript] Note that it is unlikely that Skript works correctly even if you do so.

[ERROR] [Skript] A better idea would be to install Paper or Spigot in place of your current server.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl