Propenthia#0046
alperentr
PaperSpigot'dan çöktüğüne eminmisiniz ? sunucunuzda crash ve saldırı komutları mevcut mu? loglara bakarmısınız ?
Propenthia#0046
Sorun paperspigot'dan kaynaklıymış, güncellemeyi denermisiniz paperspigot'u?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ara sıra kendi kendine çöküyor ram biraz azdı baya bir yükselttik ama değişmedi sorun
alperentr
Sorun paperspigot'dan kaynaklıymış, güncellemeyi denermisiniz paperspigot'u?
Propenthia#0046
alperentr
aynısı değil demi deniyecemtıklayarak indiriniz, sunucunuza kurunuz. Eğer tekrardan çökerse plugin ile alakalı sorunlar var demektir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Propenthia#0046
Deneyebilirsiniz. Eğer çökme sorunu yaşarsanız pluginlerden dolayıdır leak kullanıyorsanız her türlü arada sırada çökme yaşanabilir.aynısı değil demi deniyecem
Ender#2000
NotNull#0001
TacoSpigot geliştirilmeyi bırakıldı ve destek sunulmuyor ayrıca paperspigot kadar optimize ve stabil değil onun haricinde herzaman sürümlerin legacy versiyonlarını kullanınız Ve şu konuyada açıklık getirmek istiyorum LEAK eklentiler heryerde dolaştığı üzere sunucunuzu çökertmez bir sıkıntı vermez sadece düzgün çalışmaz (bazılarında) o eğer bir eklenti sıkıntı çıkarıyorsa zatenı çıktıda classları ve satırları görebiliriz lütfen paperinizi 1.8.8 legacy ile değiştirip tekrar deneyin. (NOCHEATPLUS pluginini silin)PaperSpigot kullanıyorum sunucum nedensizce çöküyor bende normal spigota mı geçsem tacospigotamı ya da başka bir spigota mı geçsem kararsızım hangisini önerirsiniz?
alperentr
nocheatplusu silmek zorundamıyım yani silmezsem çökermi yine sw başka koruma yok güzelTacoSpigot geliştirilmeyi bırakıldı ve destek sunulmuyor ayrıca paperspigot kadar optimize ve stabil değil onun haricinde herzaman sürümlerin legacy versiyonlarını kullanınız Ve şu konuyada açıklık getirmek istiyorum LEAK eklentiler heryerde dolaştığı üzere sunucunuzu çökertmez bir sıkıntı vermez sadece düzgün çalışmaz (bazılarında) o eğer bir eklenti sıkıntı çıkarıyorsa zatenı çıktıda classları ve satırları görebiliriz lütfen paperinizi 1.8.8 legacy ile değiştirip tekrar deneyin. (NOCHEATPLUS pluginini silin)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!