Çözüldü PaperSpigot mu Bukkit mi Spigot mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Crypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.503
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Crypton

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
110
Minecraft
Crypton

Discord:

Crypton#0161

spigot ve bukkit kullandım
bukkit yüklediğimde tps 20 nin üstünde çıktı :D
spigot da da hep 19.90 veya altında oluyodu
maks tps 20 diye biliyom ama 20.01 oldu
bide çogu plugin 1.12.2 desteklemesine rağmen çalışmıyor
hem spigot hem bukkitde
sizce hangisi

Spigot öneririm çünkü TPS 20 nin üstüne çıkarsa bu işte bi terslik vardır 0_0

PaperSpigot öneririm. açtığım sunucularda paperspigot kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım. 1.8 Kullanıyorsan UnioSpigot'u önerebilirim.

evet skyturktu sanırım
SkyTurk sunucusundan bahsediyorsan son zamanlarda yaşadığımız olay makinanın işlemcisinden kaynaklıydı. Dersimizi aldık piyasaya bir daha geri dönersek i7 veya i9 işlemci sunucuları tercih edeceğim.

SkyTurk sunucusundan bahsediyorsan son zamanlarda yaşadığımız olay makinanın işlemcisinden kaynaklıydı. Dersimizi aldık piyasaya bir daha geri dönersek i7 veya i9 işlemci sunucuları tercih edeceğim.
hangi olayı kastettin bilmiyorum ama güzel sunucuydu ;)

hangi olayı kastettin bilmiyorum ama güzel sunucuydu ;)
kastettiğim olay son zamanlarda aşırı LAG vardı oynanmıyacak duruma gelmişti bizde sıkıntı olduğu düşündük ama bizden kaynaklı değilmiş makina kaynaklıymış siz siz olun i7 veya i9 işlemcilerde sunucu açın. Yazın tekrardan dönmeyi planlıyorum aklımda daha güzel fikirler var fikir vermek istersen Discord'dan yazabilirsin.

ds.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

20.02 den 20.07 ye yükseldi

Max 20 ben 20.02 gördüm de 20.07 daha önce hiç görmedim :D

Eğer sunucunuzda crackli pluginler kullanıyorsanız PaperSpigot yüksek ihtimal uyumsuzluk çıkaracak ama eğer yoksa gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Paperspigot deluxemenus gibi bazı eklentileri desteklemiyor. Şahsen tavsiyem paperspigot bende kullanmak istiyorum fakat birkaç pluginim bozuluyor yükleyince desteklemiyor yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl