Çözüldü Paper'mi Yoksa Leaf / Purpur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rentr_

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
66
Minecraft
Rentr_

Discord:

rentr

Başlık çok açıklayıcı gelmemiş olabilir ne yazsam bilemedim :D açıkçası şuan bir sunucum var sunucu paper üzerine kurulu. leafmc yi duydum fenada değil gibi purpur ise yıllardır görüp nedense denemediğim bir şey. Açıkçası hangisine geçilmeli veya paper idealmidir birazda bunu öğrenmek istiyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler <3

Başlık çok açıklayıcı gelmemiş olabilir ne yazsam bilemedim :D açıkçası şuan bir sunucum var sunucu paper üzerine kurulu. leafmc yi duydum fenada değil gibi purpur ise yıllardır görüp nedense denemediğim bir şey. Açıkçası hangisine geçilmeli veya paper idealmidir birazda bunu öğrenmek istiyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler <3
Leaf şuanda ulaşılabilir ücretsiz en iyi modern forklardan birisi.

1758982827499.webp

1.21 üstü sürümlerde Leaf'ı tercih ederim ama 1.21 altı sunucularda paper dan şahsen vazgeçmem.

leaf her oyun türüne göre iyi değildir. ben kendi lobi sunucumda leaf kullanırım ama diğer oyun modlarında mesela skyblock , towny gibi sunucularda paper daha iyi bence

Merhaba, tercihim 1.20.1 gibi bir sürümde kullanacaksan Purpurdur.

Leaf genel oyun modları için survival/towny gibi en iyisi gibi bence bazı temel özellikleri async olarak yapıyor, özelleştirmeleri daha fazla. Detaylı olarak ayarlayacaksan leaf öneririm. Lobi/Çakmalobi gibi şeyler için paper da kullanılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl