Çözüldü Paper'da nedenini bilmediğim bir hata alıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
/gamerule randomTickSpeed 10000 yapınca çökmesi çok anormal bir durum değil.. Chunklar bozulmuş olabilir, mapini sıfırlamanı öneririm. Eğer mapte önemli şeyler varsa chunkfix deneyebilirsin ama çözeceğini çok sanmıyorum.

Ve /gamerule randomTickSpeed 3 yapmayı unutma.
Gamerule ayarları dünyanın içerisinde kayıtlı değil mi? Dünyayı alıp gamerule randomTickSpeed 0 yapsam, sonra tekrardan makineye atsam açsam çökme olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca dediğin gibi ChunkFix'i deneyeceğim. Çünkü haritayı 0'dan yaptığım için 6-7 saatlik emeğin gitmesi beni çok bozar.

Çakma lobiye 3GB'mı vermem lazım?
Çakma lobiye @eyyüp. 'ün dediği gibi 1.8 yaparsan ve 1.17 ye kadar girişleri açarsan 1GB ram yeterli olur.
VDS Alıyorsan bütün sunucuları 8GB'lık makineye koymanı önermem. O makineler tek sunucu açılsın diye ayırılıyor hostingler tarafından. Sana tavsiyem her oyun moduna bir VDS alıp çakma lobi, lobi ve bungeeyi başka makinede alman olacak.
Hostinginin bir sorunu gözükmüyor yani lafımı geri alıyorum. Senin yapmaya çalıştığın şey biraz aldığın hizmetin üstüne çıkmak oluyor.

Açıkçası şuanda normal lobiye 1gb verdim ve paper'i bıraktım spigot'a geçtim, her hangi bir sıkıntım kalmadı yardım eden herkese çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık. ?

Edit: Konuyu nasıl kapatabilirim?

Açıkçası şuanda normal lobiye 1gb verdim ve paper'i bıraktım spigot'a geçtim, her hangi bir sıkıntım kalmadı yardım eden herkese çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık. ?

Edit: Konuyu nasıl kapatabilirim?
Rapor gönderildi, konunuz çözüldü olarak işaretlenecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl