Çözüldü Paper spigot hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spigotmc sadece class isimlerinde name based obfuscatere izin veriyor buda o pluginin cracklenmesinin çocuk oyuncağı olması anlamına geliyor eğerki crackleyen kişi o sitede staffsa veya yetkiliyse zaten birçok şeyi test ederek ve serverden çekilen bilgileri teker teker yerine koyarak leakliyorlar içerisine bakıp forceop veya bir backdoor olmadığı sürece leak eklenti kullanmak sunucuya zarar vermez zaten az buçuk java biliyorsanız bunları birazcık çabayla kodun içinden bulabilirsiniz (eğerki sonradan obfuscate atılmadıysa) şu leak eklenti muhabbetini çok büyütüyorsunuz.
leak eklentilerin içine adam akıllı bakmadığını varsayıyorum yoksa bu yorumu yapmazdın. ayrıca arkadaşım şimdi sen oturup aylarca emek verdiğin bir şeyi bir tane kendini akıllı sanan velet crackliyor, bu senin hoşuna gider mi?? Emeğe saygıdır bu arkadaşım paran yetmiyorsa emek hırsızlığı yapma ayıptır günahtır. burada satıcıyım paketçiyim şuncuyum buncuyum diye gezenlerin çoğu balondur içi boştur paketlerine ne eklediklerini bilmezler hele bu senin attığın türde mesajları da görünce basıyorlar leak'leri içinde ne var ne yok bilinmeden. içinde daima ama daima leaklenen siteye bir bilgi alışverişi vardır en azından gerisi Allah bilir. hiçbir zaman emek hırsızlığına çok büyütüyorsunuz denemez bu kul hakkıdır bu direk hırsızlıktır

leak eklentilerin içine adam akıllı bakmadığını varsayıyorum yoksa bu yorumu yapmazdın. ayrıca arkadaşım şimdi sen oturup aylarca emek verdiğin bir şeyi bir tane kendini akıllı sanan velet crackliyor, bu senin hoşuna gider mi?? Emeğe saygıdır bu arkadaşım paran yetmiyorsa emek hırsızlığı yapma ayıptır günahtır. burada satıcıyım paketçiyim şuncuyum buncuyum diye gezenlerin çoğu balondur içi boştur paketlerine ne eklediklerini bilmezler hele bu senin attığın türde mesajları da görünce basıyorlar leak'leri içinde ne var ne yok bilinmeden. içinde daima ama daima leaklenen siteye bir bilgi alışverişi vardır en azından gerisi Allah bilir. hiçbir zaman emek hırsızlığına çok büyütüyorsunuz denemez bu kul hakkıdır bu direk hırsızlıktır
ben crack eklenti kullanın demedim ? gerçekleri söyledim ve emin ol ne konuştuğumuda biliyorum şu konuyu fazla abartıyorsunuz.

ben crack eklenti kullanın demedim ? gerçekleri söyledim ve emin ol ne konuştuğumuda biliyorum şu konuyu fazla abartıyorsunuz.
hırsızlığı seven biriysen fazla abartıyorsun dersin. senin evine girip emek emek satın aldığın bir telefonu, bir bilgisayarı çalsalar ne hissedersin? empati nedir bir araştır, kullanmaya yönelt kendini

hırsızlığı seven biriysen fazla abartıyorsun dersin. senin evine girip emek emek satın aldığın bir telefonu, bir bilgisayarı çalsalar ne hissedersin? empati nedir bir araştır, kullanmaya yönelt kendini
? ben bir plugin geliştiricisiyim bunu en çok savunanlardan ve buna en çok maruz kalanlardan biriyim yani söyledikleriniz o kadar ironik ve manasızki hem diyorsunki leak eklentilere bakmamışsın ona cevap veriyorum hırmısınız yazıyorsun yani ne biliyim konu saptırmak bu olsa gerek sunucuya zarar vermekle hırsızlığın alakasını anlatırsanız sevinirim.

? ben bir plugin geliştiricisiyim bunu en çok savunanlardan ve buna en çok maruz kalanlardan biriyim yani söyledikleriniz o kadar ironik ve manasızki hem diyorsunki leak eklentilere bakmamışsın ona cevap veriyorum hırmısınız yazıyorsun yani ne biliyim konu saptırmak bu olsa gerek sunucuya zarar vermekle hırsızlığın alakasını anlatırsanız sevinirim.
leak meselesi çok abartılıyor diyorsan sen bu işe teşvik ediyor olursun ve iş burada biter. abartılacak tabi ki leak kullananlar bile saptanıp her yerden dışlanmalı olur mu öyle şey hırsızlığı meşru hale getirmektir bu. plugin geliştiricisiyim diyip de "leak çok abartlyr byler" dersen bu adamları daha da teşvik başka hiçbir şey yapmazsın sende eşit derecede suçlusundur

Burada mevzumuz korsan eklentiler değil. Arkadaşa yardımcı olursak mutlu olurum.

Spigotun forumunda aynı konu açılmış ve konuda söylenen iki mesaj doğrultusunda sorunun çözüldüğü belirtilmiş hala çözülmediyse bildirir misiniz
Başlatma yapmak için kullandığınız batch dosyasında java komutuna (???.bat) -Dlog4j.skipJansi=true argümanını ekleyip tekrar deneyin.
başlatma .bat'ınıza "-nojline" ekleyip tekrar deneyin çözülecektir fakat renkler gözükmeyecektir bu paperspigotun windows stream ayarlarını kullanmaması (performans için) sonucunda kaynaklanıyor internette ararsan düzeltilmiş versiyonlarını bulabilirsin fakat papermcye bunu bildirince üst sürüme yükseltmenizi söylüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl