SonNefes23
Optimizasyon açısından fark varmı purpur mu daha iyi anlatirmisiniz

proomp
Tuinity ve Paper sunucu yazılımlarının fork'u olup, çoğu sunucu yazılımı fork'unun aksine ana amacı daha iyi bir performans sunmak değildir. Bu fork'un amaçları arasında her ne kadar iyi bir performan sunmak olsa da asıl amacı oyuna daha fazla özellik eklemek ve bazı özellikleri ayarlanabilir hale getirmektir. Tuinity'nin performansından memnun kaldıysanız ve oyuna herhangi bir eklenti kurmadan eğlenceli olabileceğini düşündüğünüz birkaç özellik eklemek isterseniz, Purpur ailesi size sıcak bir kucaklama verecektir.
Rehber - Nedir Bu Sunucu Yazılımları?
Sunucu Yazılımı Nedir? Sunucu yazılımı, bir sunucuda işlemlerin yapılabilmesi ve yönetilebilmesi için tasarlanmış bir yazılım türüdür. Fakat bizim bilmemiz gereken oyun sunucusu yazılımlarıdır. Oyun sunucusu yazılımları, istemcilerin (clients) çok-oyunculu (multiplayer) oyunları internet (veya...www.mc-tr.com
purpuru kullandım gereksiz duruyor bana göre papari kullanOptimizasyon açısından fark varmı purpur mu daha iyi anlatirmisiniz
!ByLetroit#0001
exnn#0082
crown neden?Purpur tercihimdir.
!ByLetroit#0001
Şahsi olarak tercihim benim görüşlerime göre daha detaylı ve daha iyi bir builde sahib bence paper optimizasyonu daha iyi o konuda ödün vermiyor tabikidecrown neden?
Purpur tercihimdir
acablade
yasindev
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!