Papara'dan Önemli Gelişme: Faaliyet İzni İptali Durduruldu! Yeniden Hizmetler Aktif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Swoxyi

Say my name.
MinePass
Elmaslar
356
Minecraft
Swoxyi

Discord:

swoxyi

Merhaba değerli MC-TR ailesi,

Son günlerde finans dünyasında büyük bir hareketlilik yaşanıyor: Yerli elektronik para kuruluşu Papara, Merkez Bankası tarafından iptal edilen faaliyet izninin mahkeme kararıyla durdurulması sayesinde yeniden hizmet vermeye hazırlanıyor! Hatırlayalım, 31 Ekim 2025'te Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Papara'nın çalışma izni iptal edilmişti. Bu karar, kullanıcılar arasında büyük endişe yaratmış, hesap erişimleri ve işlemler durmuştu. Ancak Papara, Ankara 25. İdare Mahkemesi'ne dava açtı ve 9 Aralık 2025'te mahkeme, lisans iptaline ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Şirketten yapılan resmi açıklamaya göre, sistemler yeniden aktifleştiriliyor ve Papara kullanıcıları yakında tüm hizmetlere (para transferi, fatura ödeme, Papara Card kullanımı vb.) kaldığı yerden devam edebilecek. Bu gelişme Papara'nın geleceği hem de benzer şirketler için emsal teşkil edebilir.

G8TdNIsXMAQceQm

Şimdi Ne Olacak?

Mahkeme kararıyla faaliyetler devam edecek, ancak dava süreci devam ediyor. Kullanıcılar, hesaplarını kontrol etmeli ve resmi Papara sitesinden güncellemeleri takip etmeli. Eğer Papara hesabınız varsa, para çekme/yatırma işlemleri kısa sürede normale dönecek. Bu süreçte alternatif ödeme yöntemlerini kullanmanızı öneririm.

İyi oldu gold kartım vardı

Aklınız varsa normal bankalara geçiş yaparsınız. Eğer 18 yaş altındaysanız, bankaların çoğunda zaten “genç kart” uygulaması var; onlardan yararlanabilirsiniz. Bu olaylar başladığı zaman ben de Papara’daki hesabımı, her şeyiyle iptal etmiştim. Yüklü parası olan birçok kişi parasını çekemedi. Böyle bir riske tekrar girmeye gerek yok.

Aklınız varsa normal bankalara geçiş yaparsınız. Eğer 18 yaş altındaysanız, bankaların çoğunda zaten “genç kart” uygulaması var; onlardan yararlanabilirsiniz. Bu olaylar başladığı zaman ben de Papara’daki hesabımı, her şeyiyle iptal etmiştim. Yüklü parası olan birçok kişi parasını çekemedi. Böyle bir riske tekrar girmeye gerek yok.
Kara para haklıyorum belki hocam ne biliyorsunuz, yurt dışı paralarda çok işe yarıyor

Papara cidden çok bașarılı severek kullanıyorum ama böylede açılıp kapanıcaksa üzer bizi

Kapandığından beri yerini doldurabilecek bir uygulama bulamadım açılması iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl