Çözüldü Panel'de çıkan sorunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SquidGaming
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 433
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SquidGaming

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
Minecraft
LugalKalma
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Panelde Sürekli bu şekilde bir hata Alıyorum ultimatestacker kaynaklı diyor sanırım ama plugin sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve sadece ultimatestacker'da değil bazen farklı farklı pluginlerin adı yazıyor isterseniz bunu size loglarla ulaştırabilirim ama sürekli aynı yazı çıktığı için sadece bir kısmı göstermem gerektiğini düşünüyorum.

Sunucu sürümünüze uygun plugin sürümünü kullandığınıza emin misiniz?

sunucu sürümün ney, paperspigotla değiştirmeyi deneyebilirsin.

En son timing için paperspigot yapmıştık sanırım 1.15.2 sunucu sürümümüz.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sunucu sürümünüze uygun plugin sürümünü kullandığınıza emin misiniz?
Dediğim gibi sadece o plugin yapmıyor onu silsem başka bir plugin gösteriyor şuanda zaten ücretsiz bir plugin ultimatesticker 1.15 için uyumlu en son sürümü kullanmaktayız.

Config dosyalarını bozmuş olabilirisiniz ya da kullandığınız sunucu.jar dosyası hatalıdır yenisini ve eskiden kullandığınızda hata vermeyen bir sürümünü kurmanızı ve denemenizi öneririm

Büyük bir ihtimalle lang veya cfg dosyalarını editlerken boşluk veya noktalama işaretlerinde bir hata yaptınız

Mehmet#1591 Eklerseniz yardımcı olabilirim

lang'ı hiç ellemedim configden sadece locale kısmını tr_TR yaptığımı hatırlıyorum o kadar , ekledim Lopew adlı kişiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl