PandaNetwork Skyblock Spawn | XeusEuriaL

XeusEuriaL

Dream Team-RE
Elmaslar
220
Minecraft
XeusEuriaL

Discord:

XeusEuriaL#4853

1625j1.png

@ILoveMyMother/ILMM Tarafından satın alınmıştır. Teşekkürler.

Resimleri tasarıma almak büyük hata.

Yine D Ö K T Ü R M Ü Ş S Ü N canım.

Screenshot_1.png

Tasarım hariç yapı güzel. Ayrıca @admiraldus 'a katılıyorum resimlerin orjinal boyutlarıyla bize sunman daha iyi olacaktır.
Değerli yorumun için teşekkürler. Resimleri tasarım dışında paylaşmam gerektiğini öğrenmem iyi oldu. Sonraki proje paylaşımımda bunu göz önünde bulunduracağım. Tekrardan teşekkürler. :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yine D Ö K T Ü R M Ü Ş S Ü N canım.

Teşekkürler dostum. Spoiler dikkatimi çekti :D

Adaların üst kısımları çok düz kalmış genel hata olarak onu gördüm sadece ^^ birde boyamada yolları boya sadece tüm alanı yol rengi yapma cano ^^^

Ağaçların olucağı yerleride kırıktaş ve onun slab hali ile sanki eski bi duvar varmışta hani o tutuyomuş toprakları gibi şeyler yapabilirsin ^^

unknown.png

Resimleri tasarıma almak hiç olmamış orjinal boyutları ile daha güzel görünebilirdi , genel olarak güzel görünüyor.

Adaların üst kısımları çok düz kalmış genel hata olarak onu gördüm sadece ^^ birde boyamada yolları boya sadece tüm alanı yol rengi yapma cano ^^^

Ağaçların olucağı yerleride kırıktaş ve onun slab hali ile sanki eski bi duvar varmışta hani o tutuyomuş toprakları gibi şeyler yapabilirsin ^^

unknown.png
Bu güzel taktiklerin için teşekkür ediyorum balım. :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri tasarıma almak hiç olmamış orjinal boyutları ile daha güzel görünebilirdi , genel olarak güzel görünüyor.
Değerli yorumun için teşekkürler.

Yapınızı beğendim. Tasarım konusunda kendinizi daha çok geliştirebilirseniz daha hoş gözükür :)​

Tasarım Güzel Build kötü.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl