PandaDevs Teşekkür Konusu :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mahlukat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahlukat

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
56
Minecraft
mahlukat

Discord:

mahlukatt

Merhaba öncelikle yazım yanlışları için özür dilerim bu konuyu telefondan açıyorum.

Sunucu işine girdiğimizden beri çok kez dolandırıldık fakat yılmadık ve karşımıza PandaDevs çıktı @Felox @BayMahmut Kardeşlerim bizimle çok iyi ilgilendiler.
Konu tasarımı için Felox'a yazmıştım sonrasında bize paket yaptıklarını söylediler tabii bizde bi korku vardı yine aynı şeyleri yaşayacağımızı düşündük ama nedense çok güvendik direk ücretin yarısını kapora olarak attık paketimizi yapmaya başladılar benim sınavlarım ve sonrasında tatilim olacağı için paketi 1 hafta gibi çok kısa bir sürede istedik tanımadıkları birisi için gecelerini gündüzlerine kattılar ne istedimse yaptılar kesinlikle tavsiye ettiğim bir takım harika bir destek sistemleri vardı çok memnunum paketim bitti ve teslim edildi fakat hala paketimi geliştiriyorlar onlara çok çok teşekkürlerimi sunarım. <3

Tekrardan yazım yanlışları için özür dilerim.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz, bu güzel konu için de ayrıca çok teşekkür ederim <3<3

Teşekkür ederiz. Konu içinde ayrıca teşekkürler. ♥️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl