Ücretsiz PalaWelcome | "Gelişmiş" Discord Üye Karşılama Botu - Otorol - Canvas Desteği - Embed Desteği - DM Desteği - Detaylı Konfigürasyon | 0₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oJDM

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6

Discord:

ares4204

Herkese merhabalar.
Yapımı oldukça basit, içeriği oldukça kısıtlı ve yalnızca "Karşılama" olarak nitelendirilen, tüm bunlara rağmen ücret talep edilen konsept bir bot paylaşımıyla karşınızdayım.

Kısıtlı bilgi birikimiyle, tamamen web kaynaklarından faydalanarak fazla emek harcamadan kodladığım bir Discord botu. Özellikleri ve görselleri aşağıda yer alıyor. Bu tarz botlara ücret ödemek isteyenler gönül rahatlığıyla kullanabilir. “Çerez parası” olarak nitelendiren kullanıcılar ise bu parayı herhangi bir sosyal yardım kuruluşuna bağışlayarak en azından bir katkı sağlamış olabilirler.

Not: Botun ücretli paylaşılması veya kötü niyetli kullanımların önüne bir nebze de olsa geçilebilmesi amacıyla interactionCreate, ready ve deploy-commands dosyaları şifrelenerek sunulmuştur.
index, welcome-image ve guildMemberAdd dosyaları ise açık kaynak kodlu olarak sunulmuştur. Dilediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz.
index.js açık kaynak kodlu olduğu için bota tanımlı izinleri görebilir, herhangi bir güvenlik kaygısı yaşamazsınız.

Ekstra Not: Canvas mesajı grafik uzmanı olmadığımdan ötürü olabildiğince basit yaptım. Sizler dilediğiniz gibi değiştirebilir, güncelleyebilirsiniz. Ne de olsa önemli olan kod, grafik için bir sürü alternatifiniz(aI) mevcut :cool:

● Kafa karışıklığını gidermek adına çoğu yapılandırma seçeneği config.json dosyasında yer alıyor
● Sunucuya yeni katılan kullanıcılara karşılama için DM mesaj gönderilir.
● Sunucuya yeni katılan kullanıcıları karşılama için ayarladığınız kanala hoşgeldin mesajı gönderilir.
● Sunucuya yeni katılan kullanıcılara otomatik rol atanır.
● Eğer dilerseniz otomatik rol atamayı belirlediğiniz kanala mesaj göndererek kullanıcılar tike tıklarsa alabilecek şekilde yapılandırabilirsiniz.
● DM mesajı ve sunucuya gönderilen karşılama mesajlarını iki seçenek halinde değiştirebilirsiniz. Dilerseniz canvas, dilerseniz embed mesaj şeklinde gönderebilirsiniz(Düz text metin sade ve kullanışsız olduğu için eklemeye gerek duymadım).
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

ve
Bağlantıları

Yaptığın bot genel gereksinimleri karşılamakta olduğunu düşünüyorum. Bota para vermek istemeyen kullanıcılar için güzel proje ayrıca otomatik rol ve karşılama mesajı da hoşuma gitti.

Yaptığın bot genel gereksinimleri karşılamakta olduğunu düşünüyorum. Bota para vermek istemeyen kullanıcılar için güzel proje ayrıca otomatik rol ve karşılama mesajı da hoşuma gitti.
Genel gereksinimlerden ziyade benzer nitelikte botlara 150₺, açık kaynak kodlu haline 700-800₺ talep edildiğini görünce alternatifini üretmek istedim. Yorumun için teşekkürler.

Güzel bir bot olmuş elinize sağlık.

Geliştirilebilen basit hizmetler terimlerle karmaşıklaştırılarak yüksek fiyatlara satılıyor, yaptığınız iş gerçekten tebrik edilmesi gereken bir iş.

Eh, artık Pala’ya bir güncelleme şart. Çağa ayak uydurması ve modernleşmesi için web panel olmazsa olmaz. Güncelleme notları ve görselleriyle birlikte yakında sizlerin takdirine sunulacak.
Dipnot: Bu bir ön gösterim olduğundan, sekme ve tablolarda karışıklıklar, fazlalıklar gibi göze batan bazı kusurlar olabilir. Güncelleme notları paylaşıldığında, tüm bu kusurlar mümkün mertebe giderilmiş olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl