Çözüldü Paket temizlemd

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan heçkır123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 585
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

heçkır123

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Arkadaşlar Paketimdeki eksik,bozuk,gereksiz,çakışan... paketleri söylemenizi rica ediyorum
mbw.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir factions paketi yaptım,aranızdan gerçekten iyi anlayan birisi tw ile falan bağlanıp pakete bakabilirmi gereksiz , lag yapan veya eksik pluginleri söyleyip serverin açılışında konsolu izleyip hataları söyleyebilcek birisi yada birileri varmı?
Direk buraya at plugin listeni bide log dosyanli skript dosyalarinin ss ini

Saat geç oldu sabaha görsünler diye yazmıştım yarın atayım detaylıca
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Paketin Resmini Attım İncelerseniz Sevinirim

Son düzenleme:
wgcustomflags wgkeepinventory
Alpha chest yerine playervaults kullanabilirsin reloader gereksiz jpanel site webpanel kullanmiyosna gereksiz eklentiler guncelle ayriyeten bu pakette baya sorun cikabilir sunucu logun atarmisin hatlar varsa bakalim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

wgcustomflags wgkeepinventory
Alpha chest bu 3 plugin yerine player vaults mu kullanayım ? webpanel kullanıyorum.

Keske bakmasaydim cok hata var jarlari tek tek guncelle epicboss preminum oldugu icin hata veriyo sanirsam baya pluginde hata var surumleri guncellestir

Keske bakmasaydim cok hata var jarlari tek tek guncelle epicboss preminum oldugu icin hata veriyo sanirsam baya pluginde hata var surumleri guncellestir
size discord üzerinden ulaşma imkanım varmı daha hızlı cevap almak için ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl