Çözüldü Paket saldırısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xMaxBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.036
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xMaxBey

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
11
Arkadaşlar sunucuya paket saldırısı yapıyorlar nasıl çözebilirim? Viaversion paket ayarını kapatmak zorunda kaldım çünkü sunucum almanya lokasyon ve bazen paket atmasalar bile durduk yere kick yiyordu oyuncular onu -1 yapmıştım

PacketBookFixer ve ExploitFixer indir

SpigotGuard veya CProtector ile bu saçma şeylerin önüne geçebilirsin.

Arkadaşlar sunucuya paket saldırısı yapıyorlar nasıl çözebilirim? Viaversion paket ayarını kapatmak zorunda kaldım çünkü sunucum almanya lokasyon ve bazen paket atmasalar bile durduk yere kick yiyordu oyuncular onu -1 yapmıştım
ViaVersion paket ayarını 20.000 yapın ExploitFixer UnioAntiCrash Antijigsaw CustomPayloadFixer PacketBookFixer eklentilerini sunucunuza kurun.​

ViaVersion paket ayarını 20.000 yapın ExploitFixer UnioAntiCrash Antijigsaw CustomPayloadFixer PacketBookFixer eklentilerini sunucunuza kurun.​
ExploitFixer (HamsterAPI Kurmayı unutmayın çalışmaz EF) UAC ve PacketBookFixer yeterli olacaktır.

Sunucu sürümünüze bağlı olarak paket saldırılarını kökünden engelleyen spigotlar arayabilirsiniz örnek, 1.12.2 kSpigot veya 1.8 AtomSpigot gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl