Paket Öğreten Kullanıcılar Varmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Denix07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 711
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Denix07

"Mutluluğun bir yolu yok"
Elmaslar
90
Selamlar arkadaşlar ben deniz bugün sizlere bir sorum var

Kendime bir set alıcam ve durumum yok

Bende mc-tr de paket satmak istiyorum ama paket yapmayı bilmiyorum

Bana bu konuda yardım ederseniz sevinirim

Discord : denizinizzz#5275

Plugin paketi diyorsan plugin paketi kisimlarina bak ordan bakarak ornek alip ogrenmeye calismayi dene ?

Plugin paketi diyorsan plugin paketi kisimlarina bak ordan bakarak ornek alip ogrenmeye calismayi dene ?

Dostum ben bu işe kendi başıma girersem çıkamam :D

ondan dolayı bilen birinin öğretmesi daha uygun olur​
[DOUBLEPOST=1502290420,1502290383][/DOUBLEPOST]

Dostum ben bu işe kendi başıma girersem çıkamam :D

ondan dolayı bilen birinin öğretmesi daha uygun olur​

niye çıkamassın dostum gayet basit bence :) map yapmaktan daha kolaydır bir yerlerden bakarak öğrenmeye calis sonra kendinde yapar satarsin :D

Eklentileri ilk olarak test sunucu açıp kurcala, daha sonra configlerini ayarlamaya çalış. Skript kodlamayı yüzeysel olarak öğren. Hatalarla yüzleş :) Yavaştan bir kaç paket yap ve başta kendine sor sorunsuz ve güzel olmuş mu ? Bunları yaptıktan sonra bir paketini ücretsiz olarak paylaş ve üyelerin yorumlarına dikkat et. Şikayetleri ve eleştirileri mutlaka benimse ve paketini geliştir. Bu yolu izlediğinde elbet bir gün kendi emeğinle :cay: içersin.

Eklentileri ilk olarak test sunucu açıp kurcala, daha sonra configlerini ayarlamaya çalış. Skript kodlamayı yüzeysel olarak öğren. Hatalarla yüzleş :) Yavaştan bir kaç paket yap ve başta kendine sor sorunsuz ve güzel olmuş mu ? Bunları yaptıktan sonra bir paketini ücretsiz olarak paylaş ve üyelerin yorumlarına dikkat et. Şikayetleri ve eleştirileri mutlaka benimse ve paketini geliştir. Bu yolu izlediğinde elbet bir gün kendi emeğinle :cay: içersin.

Abi Teşekkür Ederim Yorumun Çok Mantıklı Geldi

KONU KİLİT !​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl