Pukovnik
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- pukovnik
Discord:
pukosal
pukosal

benjamin17
pukosal
yani papermc kurduktan sonra dosyalar gelince bir şey ayarlamam gerekmi ekstra sadece spawn kurucam onuda biraz biliyorumServer propetiesten online-mode ayarını false yaparak korsan MC oyuncuları için girişleri aktif edebilirsin.
Chunk distance ayarı ile chunkları ayarlayabilirsin.
Bunun dışında bungecord kullanacaksan server-port yerinden farklı bir port ekleyebilirsin ve spigot.yml üstüne bungecord ayarını true yapabilirsin.

benjamin17
Hayır gerekmez.yani papermc kurduktan sonra dosyalar gelince bir şey ayarlamam gerekmi ekstra sadece spawn kurucam onuda biraz biliyorum
pukosal
teşekkürlerHayır gerekmez.
pukosal
bir şey sorucam şuaan bu pluginler harici eklemem gereken temel bir plugin varmıdırHayır gerekmez.
XBrexorX#2521
Paper'ın wikisini inceleyebilirsin. Orada çoğu şey hatta nerdeyse hepsi yazıyor temel eklentiler konusunda HD önermem Sk de önermem wg yerine fawe öneririm diğer temel eklentilerse kullanımınıza göre değişecektir.merhaba şuan kendime bir plugin paketi yapmaya çalışıyorum editlemeyi biliyorum ama hiç sıfırdan paket yapmadım papermc kurdum bütün dosyalar geldi bukkit spigot ya da server propertiesten neleri ayarlamam gerek birde bunları öğrensem gerisini hallederim gibi geliyor hazır spawnım var onu kurucam
pukosal
hg ve sk yerine ne önerirsinPaper'ın wikisini inceleyebilirsin. Orada çoğu şey hatta nerdeyse hepsi yazıyor temel eklentiler konusunda HD önermem Sk de önermem wg yerine fawe öneririm diğer temel eklentilerse kullanımınıza göre değişecektir.
XBrexorX#2521
sürümüne göre decent holograms veya text display kullanabilirsin sk direk kullanmahg ve sk yerine ne önerirsin
pukosal
XBrexorX#2521
setspawn konusunda falan eklenti kullan daha iyi hafifliğe önem veriyorsan dosya boyutu kb olsun hologram konusunda sana kalmış 2 sini de araştır incelesürüm 1.20.4 ne kullanayım
skripti /Setspawn için falan
DecentHolograms iyimi
kyjons
Sunucuya giriş sürümünü ayarlayabilirsin; Viaversion - ViaBackwardsbir şey sorucam şuaan bu pluginler harici eklemem gereken temel bir plugin varmıdır
EssentialsX
LuckPerms
LPC
Vault
WorldEdit
WorldGuard
GriefPrevention
Multiverse-Core
excellent crates
Citizens
Holographic Displays
Skript

benjamin17
Excelentcrates kasa pluginidir bu yüzden temel bir plugin olarak sayılamaz. Bu plugin yerine crazycrates kullanabilirsin.bir şey sorucam şuaan bu pluginler harici eklemem gereken temel bir plugin varmıdır
EssentialsX
LuckPerms
LPC
Vault
WorldEdit
WorldGuard
GriefPrevention
Multiverse-Core
excellent crates
Citizens
Holographic Displays
Skript
pukosal
essentialsx pluginiyle oluyormu pekisetspawn konusunda falan eklenti kullan daha iyi hafifliğe önem veriyorsan dosya boyutu kb olsun hologram konusunda sana kalmış 2 sini de araştır incele
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!