Çözüldü PaidRanks

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklamcı ile tecrübeli taglarını sil düzelir

2 grubu siliyimmi simdi ?[DOUBLEPOST=1489840703,1489834300][/DOUBLEPOST]
Dedigini Yaptim Butun Ranklari Sildim Ellerimle Bidaha Yaptim Oldu Saol Fakat Simdide Farkli Bi Dünyada Rank Atlayinca Dier Dunyada Ranki Ayni Duruyor :(
Farklı bir world dosyası açarsanız users.yml aynı olmıcağı için dünyalar geçişinde rütbe gider. World zaten tüm dünyalar içindir.

Farklı bir world dosyası açarsanız users.yml aynı olmıcağı için dünyalar geçişinde rütbe gider. World zaten tüm dünyalar içindir.
Yani Naapmam Lazim ?[DOUBLEPOST=1489841228,1489841132][/DOUBLEPOST]Aklimdaki Sey Soyle Sizin Cevabinizdan Sonra Bi Skriptle Cok Kolay Hallolabilir rütbeatla diye bir warp oluşturursam Duyuruyada Rütbe atlamak için -/rütbe atla yazın yazarsam rütbe atla yazınca rütbeatla warpına yollicak oda world dunyasında olucak olabilirmi bole bisey

worlds düynasının ,çindeki world dosyası yeterli. Başka bir dünya klasörü açmanıza gerek yok.

bak worlds dosyasının içine gidip dosya açıyorsun ya sen. Öyle yapmana gerek yok world dosyası kalsın o tüm dünyalar için zaten.

bak worlds dosyasının içine gidip dosya açıyorsun ya sen. Öyle yapmana gerek yok world dosyası kalsın o tüm dünyalar için zaten.
kalanlari siliyimmi yani mesela worlds dosyasının içinde plotworld var orman var onları siliyimmi

aynen worlds dosyasının içinde sadece world dosyası kalsın o tüm dünyalar için zaten anladın mı

aynen worlds dosyasının içinde sadece world dosyası kalsın o tüm dünyalar için zaten anladın mı
Yaptım Ama Yetkiler Sadece world adlı dünyada var kalan dünyalarda yetkiler yok

Worlds içindeki world dosyası tüm dünyalar içindir oradaki users.yml tüm dünyalar için anlamıyorsun galiba. Plotworld daysanda kurucu ormanda olsa da kurucusun

Worlds içindeki world dosyası tüm dünyalar içindir oradaki users.yml tüm dünyalar için anlamıyorsun galiba. Plotworld daysanda kurucu ormanda olsa da kurucusun
Pardon Ben Bambaşka Birşey Anlamışım Saol Kardeş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl