2 grubu siliyimmi simdi ?[DOUBLEPOST=1489840703,1489834300][/DOUBLEPOST]Reklamcı ile tecrübeli taglarını sil düzelir
Dedigini Yaptim Butun Ranklari Sildim Ellerimle Bidaha Yaptim Oldu Saol Fakat Simdide Farkli Bi Dünyada Rank Atlayinca Dier Dunyada Ranki Ayni Duruyor :(Sen hepsini yanlış yapmışsın en baştan düzenle
Farklı bir world dosyası açarsanız users.yml aynı olmıcağı için dünyalar geçişinde rütbe gider. World zaten tüm dünyalar içindir.2 grubu siliyimmi simdi ?[DOUBLEPOST=1489840703,1489834300][/DOUBLEPOST]
Dedigini Yaptim Butun Ranklari Sildim Ellerimle Bidaha Yaptim Oldu Saol Fakat Simdide Farkli Bi Dünyada Rank Atlayinca Dier Dunyada Ranki Ayni Duruyor :(
Yani Naapmam Lazim ?[DOUBLEPOST=1489841228,1489841132][/DOUBLEPOST]Aklimdaki Sey Soyle Sizin Cevabinizdan Sonra Bi Skriptle Cok Kolay Hallolabilir rütbeatla diye bir warp oluşturursam Duyuruyada Rütbe atlamak için -/rütbe atla yazın yazarsam rütbe atla yazınca rütbeatla warpına yollicak oda world dunyasında olucak olabilirmi bole biseyFarklı bir world dosyası açarsanız users.yml aynı olmıcağı için dünyalar geçişinde rütbe gider. World zaten tüm dünyalar içindir.
nası yapıcam söylermisiniz lütfen anlayamadımworlds düynasının ,çindeki world dosyası yeterli. Başka bir dünya klasörü açmanıza gerek yok.
kalanlari siliyimmi yani mesela worlds dosyasının içinde plotworld var orman var onları siliyimmibak worlds dosyasının içine gidip dosya açıyorsun ya sen. Öyle yapmana gerek yok world dosyası kalsın o tüm dünyalar için zaten.
Yaptım Ama Yetkiler Sadece world adlı dünyada var kalan dünyalarda yetkiler yokaynen worlds dosyasının içinde sadece world dosyası kalsın o tüm dünyalar için zaten anladın mı
Pardon Ben Bambaşka Birşey Anlamışım Saol Kardeş :DWorlds içindeki world dosyası tüm dünyalar içindir oradaki users.yml tüm dünyalar için anlamıyorsun galiba. Plotworld daysanda kurucu ormanda olsa da kurucusun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!