melih159
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 48
- Minecraft
- MelihBey39
Direk kurulu olan rütbeleri değiştirmeden o pluginle ayarlayabilirim dimi
Merhaba, o sorunlu eklentinin yanı sıraveyaDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.gibi daha güncel ve yenilikçi eklentileri kullanmanızı öneririm. ( 1.8 - 1.15.2 )Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Direk kurulu olan rütbeleri değiştirmeden o pluginle ayarlayabilirim dimi
Teşekkür ederim
Evet, rahatlıkla ayarlayabilirsin ancak kullanmış olduğunuz eklentiyi kullanan çoğu kişi nedensizce saçma da hatalar alıyorlar. Bunları deneyin ?
Teşekkür ederim
autorank 1.8 indirdim şimdiş deneyeceğim
Asıl benim eklenti önerilerimi dinlediğiniz için teşekkür ederim ki sorunun çözülüp çözülmediği hakkında da geri dönüşünüzü bekliyorum ;) <3
nasıl ayalayacağım hakkında da bilgi verebilirmisin :)
Asıl benim eklenti önerilerimi dinlediğiniz için teşekkür ederim ki sorunun çözülüp çözülmediği hakkında da geri dönüşünüzü bekliyorum ;) <3
hastebinler boş :/
ve ben para ile atlama istiyorum outorank para ile değilmihastebinler boş :/
BlackKpoT#3087
teşekkür ederimRankUp pluginini kullanablirsin. Ayarlamak aşırı basit. İster oyun süresiyle, exp ile, oyun parası ile rank atlatabilirsin. Bu plugine ulaşmak istiyorsan.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
BlackKpoT#3087
teşekkür ederim
hayırSorunun çözüldü mü?
rankup u da indirdim ayarlıyorum ama oda olmuyorSorunun çözüldü mü?
yoou are not allowed to rankup diyorhayır
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
rankup u da indirdim ayarlıyorum ama oda olmuyor
BordoMavi#0001
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!