Tasarım Pagear Network Konu Tasarımı Seçimi

Emir-40

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
43
Minecraft
emiradsay40

Discord:

emiradsay40

Merhaba arkadaşlar,

Pagear Network için 2 farklı konu tasarımı hazırladım ancak hangisini kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Bu yüzden sizin görüşlerinizi almak istedim.
Sizce hangi tasarım daha iyi duruyor? Özellikle Minecraft sunucusu için uygunluk açısından yorumlarınız benim için önemli.
İlk başta 1. tasarımı koymayı düşünüyordum ama Minecraft için biraz ağır mı kaçar emin olamadım.
Görüş bildiren herkese şimdiden teşekkür ederim.

1. Tasarım
1776800430755.webp

2. Tasarım
1776800439920.webp

İlki bittikten sonra tereddütte bırakıp ikinciyi yapmaya zorluyorsa demek ki ikinciyi tercih etmelisin :)

Merhaba arkadaşlar,

Pagear Network için 2 farklı konu tasarımı hazırladım ancak hangisini kullanmam gerektiği konusunda kararsız kaldım. Bu yüzden sizin görüşlerinizi almak istedim.
Sizce hangi tasarım daha iyi duruyor? Özellikle Minecraft sunucusu için uygunluk açısından yorumlarınız benim için önemli.
İlk başta 1. tasarımı koymayı düşünüyordum ama Minecraft için biraz ağır mı kaçar emin olamadım.
Görüş bildiren herkese şimdiden teşekkür ederim.

1. Tasarım
Ekli dosyayı görüntüle 285960
2. Tasarım
Ekli dosyayı görüntüle 285961
Kesinlikle 2.

Her ikiside güzel elinize sağlık ama sanki 1. renk ve tasarım olarak biraz uyumsuz görünüyor ama 2. hem renk hem tasarım olarak çok daha güzel duruyor

Her ikiside güzel elinize sağlık ama sanki 1. renk ve tasarım olarak biraz uyumsuz görünüyor ama 2. hem renk hem tasarım olarak çok daha güzel duruyor
Değerli fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim 2. Tasarım için önerebileceğiniz birşey varmı? Yada şurası kötü olmuş diyebileceğiniz?

Aslında 1. görselde renk parlaklığını azaltsanız ve yazı fontunu uyumlu yaparsanız 1. görsel daha iyi.

2. görsel futuristic twitch tasarımlarını andırıyor ve çok alakasız. Yapay zeka kullanırken iyi proompt girerek daha iyi sonuçlar alabilirsiniz

Aslında 1. görselde renk parlaklığını azaltsanız ve yazı fontunu uyumlu yaparsanız 1. görsel daha iyi.

2. görsel futuristic twitch tasarımlarını andırıyor ve çok alakasız. Yapay zeka kullanırken iyi proompt girerek daha iyi sonuçlar alabilirsiniz
Değerli yanıtınız için çok teşekkürler. 2. Tasarımın çok futuristic olduğunu şuan fark ettim 2. tasarım üzerinde bazı değişiklikler deneyeceğim. Peki 1. tasarımın üzerine kırmızı film indirirsem ortaya güzel birşey çıkma şansı varmıdır?

Değerli fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim 2. Tasarım için önerebileceğiniz birşey varmı? Yada şurası kötü olmuş diyebileceğiniz?
2. Deki IP site vb. şeylerin yazı fontu değiştirilebilir.
1. görselin elle tutulucak hiçbir yanı yok diye düşünüyorum.

2. Deki IP site vb. şeylerin yazı fontu değiştirilebilir.
1. görselin elle tutulucak hiçbir yanı yok diye düşünüyorum.
Öncelikle görüşünüz için teşekkürler. 2. Tasarımdaki font sadece yer belirlemek için konuldu gerçekte o fontu düşünmüyorum. 1. tasarım hakkında kimse olumlu düşünmüyor. Şuan için 2. tasarıma ağırlık vermeyi düşünüyorum en kısa sürede yeni tasarımları paylaşacağım.

IMG_20260422_000552.webp

Yani bu tarz etrafa saçılmış parçacıklar tasarımın rengine uygun ufak tefek detaylar maksat fikir olsun diye yalandan böyle bir şey koydum​

güzel olmuş eline sağlıkkk

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl