Çözüldü PacketEvents Sorunu / PacketEvents failed to inject into a channel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deleted User 748141

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhabalar MC-TR Kullanıcıları,

Sunucuma PvpManager son sürümünü kuruyorum ve girmeye çalıştığımda "PacketEvents failed to inject into a channel" hatasını alıyorum. Packetevent eklentisini son sürüme getirmeme rağmen sorunum düzelmiyor. Eklentiyi (PvpManager) kaldırıp girmeyi denediğim zamanda sorunsuz bir şekilde giriyorum.

Bu konudaki yardımlarınızı benimle paylaşırsanız cok sevinirim.

1768898490884.webp

Merhabalar MC-TR Kullanıcıları,

Sunucuma PvpManager son sürümünü kuruyorum ve girmeye çalıştığımda "PacketEvents failed to inject into a channel" hatasını alıyorum. Packetevent eklentisini son sürüme getirmeme rağmen sorunum düzelmiyor. Eklentiyi (PvpManager) kaldırıp girmeyi denediğim zamanda sorunsuz bir şekilde giriyorum.

Bu konudaki yardımlarınızı benimle paylaşırsanız cok sevinirim.

Ekli dosyayı görüntüle 278626
Merhabalar,
PacketEvents failed to inject into a channel hatası PacketEvents sürüm uyumsuzluğundan olur.
Sunucu sürümüne uygun PacketEvents + güncel ProtocolLib kullan ve tam restart at.

Merhabalar,
PacketEvents failed to inject into a channel hatası PacketEvents sürüm uyumsuzluğundan olur.
Sunucu sürümüne uygun PacketEvents + güncel ProtocolLib kullan ve tam restart at.
1.21.4 sunucuları için son sürüm packetevent uyumlu mu?

protocollib + packetevent son sürüm kullanıyorum ancak calısmıyor

1.21.4 sunucuları için son sürüm packetevent uyumlu mu?
Evet PacketEvents’in son sürümü 1.21.4 ile uyumlu
Son sürüm ProtocolLib + PacketEvents kullanıp çalışmıyorsa sorun genelde başka bir pluginin PacketEvents’i gömülü kullanması veya proxy/Folia uyumsuzluğudur.

Evet PacketEvents’in son sürümü 1.21.4 ile uyumlu
Son sürüm ProtocolLib + PacketEvents kullanıp çalışmıyorsa sorun genelde başka bir pluginin PacketEvents’i gömülü kullanması veya proxy/Folia uyumsuzluğudur.
bu konuda nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz?

bu konuda nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz?
1-PacketEvents’i kullanan diğer pluginleri tespit et (gömülü/shaded olanları kaldır veya güncelle).
2-PacketEvents + ProtocolLib en güncel sürüm kalsın, tek başına yüklü olsun.
3-Folia/Proxy varsa uyumluluğunu kontrol et (mümkünse Paper’da test et).
4-Tam restart yap (reload kullanma).

%90 ihtimalle sorun gömülü PacketEvents çakışmasıdır.

hocam merhaba tekrardan yazdıklarınıza yeni bakıyorum, yardımlarınız için teşekkür ederim pluginlerdeki çakışmaları düzelttim ve sorunum düzeltildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl