Sol Reklam

P2w içermeyen bir minecraft sunucusu oynanırmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Klarus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 566

Klarus

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
19
Puanlar
13.520
Acaba para yatırmak eğlenceli birşeymi yani parasız hiçbir p2w içeriğe sahip olmayan bir sunucu dahamı fazla oynanır yoksa para yatırmalı bir sunucumu? Diyelim ki birisi çıksa kendi cebinden sunucu giderleri için her ay 400 500 lira verse ve bu kurduğu sunucu skyblock olsa ve hiçbir paralı içerik içermese bu sunucu oynanırmıydı?

Acaba para yatırmak eğlenceli birşeymi yani parasız hiçbir p2w içeriğe sahip olmayan bir sunucu dahamı fazla oynanır yoksa para yatırmalı bir sunucumu? Diyelim ki birisi çıksa kendi cebinden sunucu giderleri için her ay 400 500 lira verse ve bu kurduğu sunucu skyblock olsa ve hiçbir paralı içerik içermese bu sunucu oynanırmıydı?
Bana göre oynanmaz oynanacak şeyde birnevi vanilla survival olur ki kimse bu tarz bir oyun modunu oynamaz diye düşünüyorum millet ne kadar p2w sunucu istemiyoruz dese de oynuyor xd bana para yatırmak eğlenceli geliyor açıkçası

Bana göre oynanmaz oynanacak şeyde birnevi vanilla survival olur ki kimse bu tarz bir oyun modunu oynamaz diye düşünüyorum millet ne kadar p2w sunucu istemiyoruz dese de oynuyor xd bana para yatırmak eğlenceli geliyor açıkçası
her ne kadar p2w i sevmesemde verdiği kolaylıklar ve başkalarından daha kolay gelişebilmek insana haz veriyor ve sunucuya bağlıyor bende senin gibi düşünüyordum o yüzden konu açıp sorayım dedim

1682082433120.png

Oynanmaz,
Sunucu kazanmazsa kurucu kazanamaz
Kurucu kazanamazsa sunucuya yatırım yapılmaz
Yatırım yapılmazsa oyuncu oynamaz
Oyuncu oynamazsa kurucu üzülür
Kurucu üzülürse sw kapanır
Sw kapanırsa p2w olmayan sw olmaz.
P2w sw olmazsa hiç olmamış demektir.

Oynanmaz,
Sunucu kazanmazsa kurucu kazanamaz
Kurucu kazanamazsa sunucuya yatırım yapılmaz
Yatırım yapılmazsa oyuncu oynamaz
Oyuncu oynamazsa kurucu üzülür
Kurucu üzülürse sw kapanır
Sw kapanırsa p2w olmayan sw olmaz.
P2w sw olmazsa hiç olmamış demektir.
Dediğin doğru eğer p2w olmayan bir sunucuya talep olsa ve sunucu full çekse şahsen cebimden sunucunun gelişmesi için fazla fazla para verir geliştirirdim paramın yetmediği kadar sunucu büyürse de bağış sistemi açar gönüllülerin parası ile sunucuyu devam ettirirdim.

Muhtemelen hiç P2W olmayan bir server ayakta duramaz ve diğer kişilerin söylediği bağış sistemi hiç bir işe yaramaz.

2B2T der susarım :)

Hocam P2W öğelerinin bulunmasının fakat bu öğelerin oyuncular tarafından kazanılmasını tercih ederdim yerinizde olsam. Örneğin bir edit kılıç internette satılıyor fakat oyun içerisinde de oy veya site kasası(site kasası da düşük şans ile vote veya anahtar tarzı kasalardan çıkabilir) tarzında ki kasalar üzerinden de düşük şans ile de çıkmasının daha iyi olacağını düşünmekteyim.

Hocam bence doğrudur makine kiraları vb. paraları çıkartmak için genellikle P2W tercih ediliyor. Çünkü P2W olmayan sunucular pek para kazanamaz gibi bir düşünce mevcut genel olarak diye düşünüyorum. Şahsi görüşüm P2W yerine P2S olursa yani Vipler ile oyuncular aynı seviyeye gelebilirse sadece süreleri farklı olursa bir oyuncu olarak oynarım diye düşünüyorum.

Hocam değişir şimdi gidip survival, skyblock açarsan tutacağını düşünmüyorum ama gidip baya uğraşıp bir mmorpg sunucu yaparsan ve orda sadece satacağın şeyi görünüm yaparsan bu tutabilir. Mmorpg de görünüme çok önem veriyorlar ama Tr de mc mmorpgsi kim oynar bilmiyorum

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!