Özlerim Seni - Beat | Yayında!

Nasıl Olmuş?

• Güzel!

Oy: 2 66,7%
  • Orta!

Oy: 1 33,3%
  • Kötü!

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Ada06

system administrator
Elmaslar
476
Minecraft
AdaGursoy

Discord:

adagursoy

ada.png

Moon seven Ergenler için yaptığımız ve yakında sözleriyle birlikte paylaşacağımız müthiş rap müziğimizin beat'ı hazırlandı ve Youtube de paylaşıldı. Umarım yaptığım beat'ı beğenirsiniz, eğer beğendiyseniz yorumlarda ve ankette belirtmeyi unutmayın, teşekkürler.
Sözlü hali 2 hafta sonra SoundCloud'a eklenecektir!

SoundCloud:

Discord: 'Aristo ?#6997

Son düzenleme:
Şarkımız SoundCloud'a Eklendi!

Son düzenleme:
Güzel ama söz olmayınca pek bi anlamı kalmıyor gibi.

Beatı biraz daha geliştir, sözleri ile yaparken. Daha güzel anlarsın sözleriyle beraber yaptığında bence.

Hangi programla yapıldı? Ableton, FL?

FL Studio 20 Producer Edition ile yapıldı.
Bu tarz beatler yapıp paylaşarakta spotify'da deli para kırabilirsiniz, kendimden biliyorum :D Bende yaklaşık 2 sene spotify'da farklı bir isimle beat (Trap, moombah, hard, chill tarzı) yapıp yayınladım, labellara falan yolladım. Ama daha profesyonel bir şeyler çıkaracaksanız ortaya, Ableton Live X şart. FL ile çok profesyonele doğru ilerleyemezsiniz. Ableton sana sesle istediğin kadar oynayabilme özgürlüğünü sunuyor. Plugin olarak önerim ise Sylenth değilde Nexus2 tarzı öneririm. Müziğinizi spotify, iTunes gibi yerlerde yayınlamak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanın. Ücretlidir ama en iyi şirkettir kendileri.

Müziği seslendirdikten sonra kabul edermi bilmem ama Trap&Bass tarzındaki labellara mail ile, Monstercat, NCS gibi labellara
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ile müziğinizi incelemeleri için yollayabilirsiniz. Sesinizi çok daha fazla insan duyar.

Bir öneriye ihtiyacın olursa daima ulaşabilirsin: AsinPW#1096

NOT: Müziği bıraktım, beat vs. yapmıyorum artık :D

Bu tarz beatler yapıp paylaşarakta spotify'da deli para kırabilirsiniz, kendimden biliyorum :D Bende yaklaşık 2 sene spotify'da farklı bir isimle beat (Trap, moombah, hard, chill tarzı) yapıp yayınladım, labellara falan yolladım. Ama daha profesyonel bir şeyler çıkaracaksanız ortaya, Ableton Live X şart. FL ile çok profesyonele doğru ilerleyemezsiniz. Ableton sana sesle istediğin kadar oynayabilme özgürlüğünü sunuyor. Plugin olarak önerim ise Sylenth değilde Nexus2 tarzı öneririm. Müziğinizi spotify, iTunes gibi yerlerde yayınlamak için
kullanın. Ücretlidir ama en iyi şirkettir kendileri.

Müziği seslendirdikten sonra kabul edermi bilmem ama Trap&Bass tarzındaki labellara mail ile, Monstercat, NCS gibi labellara
ile müziğinizi incelemeleri için yollayabilirsiniz. Sesinizi çok daha fazla insan duyar.

Bir öneriye ihtiyacın olursa daima ulaşabilirsin: AsinPW#1096

NOT: Müziği bıraktım, beat vs. yapmıyorum artık :D
Araştırmaya devam ediyorum, ben şuanlık
kullanıyorum. Fakat; sorun vs. çıkarsa dediğiniz gibi DistroKid vb. geçebilirim. Teşekkürler!

NOT: Bırakmanıza üzüldüm

Sözler yazıldı, 1 hafta içinde müzik sözlü bir şekilde paylaşılacaktır!

Çok hojdur ama benana :<3:

Fon müziğinden bahsediyorsan muazzam olmuş ki sana aitse bu fon müziği işine devam etmelisin ama söz olsaydı daha iyi olurdu.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl