Özlenen Eski Emek Skyblock Tadı ArcadiaNW İle Geri Döndü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ArcadiaNW

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
Kissya

Discord:

Lizbeth#2126

Sığdıramadığımız sistemler neler mi?
Adanızda erişemeyeceğiniz yerlere gidebilmek için kırıktaş kazarken belirli aralıklarla flykağıdı kazanabilirsiniz. Ayrıca kırıktaş kazarken düşük bir şans ile Arcadia Coin kazanabilir bununla vip ve özel eşyalar alabilirsiniz.
Jeneratör Sistemi : Kırıktaş kazarken belirli aralıklarla kömür demir altın gibi madenler kazabilirsiniz.
Çiftçi sistemi: Çiftçi sizin için adanızdaki farmları otomatik toplar ve satar.
Borsa sistemi: Sunucu içinde ethereum bitcoin vb coinler olucak ve bunların fiyatı günden güne rastgele değişecek.
Jackpot - Kazı Kazan - Sihirli Su gibi oyunları oynayarak para kazanabilir adanızı genişletebilirsiniz.
Matematik soruları hızlı yazma ve bozuk kelimeyi düzeltme gibi etkinlikler ile para veya item kazanabilirsiniz.
Eğer sıkılırsanız arkadaşlarınızla /duel komutu ile duello da atabilirsiniz.

Neden mi çok sistem yok?
Çünkü özlenen eski skyblock deneyimini sizin için geri getirmek istiyoruz.

ArcadiaNW.jpg

2021-12-09_16.37.43-min.png
2021-12-09_16.31.11-min.png
2021-12-09_16.16.48-min.png
2021-12-09_15.52.32-min.png
2021-12-09_16.17.47-min.png
2021-12-09_15.56.28-min.png
2021-12-09_15.58.34-min.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Serverde çiftçi,minyon var ve eski emek skyblock demişsiniz birazcık komik geldi.

@MrTugberk3 Sana katılıyorum aynı şekilde bir sunucuda minyon, çiftçi veya sanal çiftlik var ise o sunucu ne eski tarz olur ne de emek ben bu konuyu böyle değerlendiriyorum fakat sunucunuz yeni nesil sunuculara göre gayet iyi başarılar :)

Serverde çiftçi,minyon var ve eski emek skyblock demişsiniz birazcık komik geldi.
Aslında eski emekskyblock yeniliklerle beraber geri döndü demiştik konu tasarımında :) O pluginlere gelecek olursak onlar olmadan sunucu çok sade kalır diye 1 2 sistem ekleyelim dedik tabii oyuncu istekleri çok fazla olursa tamamen eski emekskyblock şeklinde ayarlayıp onları da kaldırabilirim.

Yeni dönemde klasikleşen sistemler maalesef burada da karşımıza çıkmakta. Başarılar dilerim, umarım emeğinizin karşılığını en kısa sürede alırsınız.

Aslında eski emekskyblock yeniliklerle beraber geri döndü demiştik konu tasarımında :) O pluginlere gelecek olursak onlar olmadan sunucu çok sade kalır diye 1 2 sistem ekleyelim dedik tabii oyuncu istekleri çok fazla olursa tamamen eski emekskyblock şeklinde ayarlayıp onları da kaldırabilirim.
Daha iyi olur yada özlenen eski emek skyblock kısmını silebilirsiniz

Daha iyi olur yada özlenen eski emek skyblock kısmını silebilirsiniz
@MrTugberk3 Sana katılıyorum aynı şekilde bir sunucuda minyon, çiftçi veya sanal çiftlik var ise o sunucu ne eski tarz olur ne de emek ben bu konuyu böyle değerlendiriyorum fakat sunucunuz yeni nesil sunuculara göre gayet iyi başarılar :)
Sunucudaki sanal çiftlik ve minyon sistemini kaldırmaya karar verdik eskilerden tek farklı olan çiftçi sistemi kaldı.

Sunucudaki sanal çiftlik ve minyon sistemini kaldırmaya karar verdik eskilerden tek farklı olan çiftçi sistemi kaldı.
Aynen o şekilde olursa tam olur işte hocam yanlış anlamayın amacım kesinlikle karalama veya kötüye kullanma değil siz anladınız ne demek istediğimiz zaten :)

Sunucumuz yarın 13.00 da açılacaktır.

Son düzenleme:
Eski sistemler olduğu doğru ama eski emek Skyblock olduğu konusunda kaygılıyım. Kısacası sistemler geliştirilebilir, eski köye yeni adet getirebilirsiniz. Umarım istediğiniz sonuca varabilirsiniz, başarılar diliyorum.

Eski sistemlerin arandığını bilmiyordum. Eğer öyle bir şey var ise güzel bir konsept ortaya çıkabilir. Başarılar.

Çiftçi ve sanal çiftlik benim bildiğim veya özlediğim eski emek sunucularında yoktu :(
Başarılar.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl