Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Projenin temeli güzel ama acilen altına ufak bi terrain koyup çevresini suyla kaplayayım kafasından çıkman lazım projeyi büyüterek daha işlevsel bi hale getirebilirsin en azından proje yapabilirsin, yapı tek başına bu haliyle güzel mi evet güzel...
Projenin temeli güzel ama acilen altına ufak bi terrain koyup çevresini suyla kaplayayım kafasından çıkman lazım projeyi büyüterek daha işlevsel bi hale getirebilirsin en azından proje yapabilirsin, yapı tek başına bu haliyle güzel mi evet güzel...
Arkadaşlar merhaba, bir proje yapmıştım fakat bu projedeki genel amaç, yapı alıştırması yapmaktı, 2 kule ve 1 arazi yaptım, ardından ağaç vs. ekledim bu ortaya çıktı. Evet aslında çok geliştirilebilir ben bu projede kulelerin nasıl bir ortam sunduğuna bakmak istedim, buyrun resimler: