Sol Reklam

Özellik Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LeNyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 363
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LeNyx

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
109
Puanlar
2.830
Yer
Antalya/Türkiye
Arkadaşlar bir proje üzerinde çalışmaktayım. Tek kişi değilim az kişide olsa ekibimleyim. Çok detay vermek istemiyorum proje hakkında ancak genel anlamda bir sosyal ağ platformu(facebook, twitter veya reddit tarzı siteler). Kodlama işinde yeni değilim ancak bu web alanına yeni yeni giriyorum. Tahminimce proje 4-5 yıl sonra tüm herkesin kullanımına açılacaktır. Konuyu açma sebebim ise şu arkadaşlar. Bu sosyal ağ platformunda görmek isteyeceğiniz özellikler nedir? Detaylı bir şekilde açıklarsanız sevinirim.

Discord nitro ama daha gelişmiş değiştirilmiş hali gibi bir şey ekleyebilirsin hoş olur. Tabii platformun özelliğine bağlı, Başarılar.

Discord nitro ama daha gelişmiş değiştirilmiş hali gibi bir şey ekleyebilirsin hoş olur. Tabii platformun özelliğine bağlı, Başarılar.
Premium üyelik olacak ve bu üyeliğe sahip kişilerin reklamlar üzerinden gelir elde etmesi sistemi olacak. En azından böyle bir fikir temeli var.
Öncelikle bu uzun soluklu projenizde siz ve ekip arkadaşlarınıza başarılar dilerim. Bence sosyal medya mecralarının olmazsa olmazı topluluklardır. Toplulukları en iyi örgütlemenin yolu da grup veya sayfalardır. Grup ve sayfa özelliği getirmenizi öneririm.
Sosyalleşmeyi arttırmak adına hem grup hem de sayfa sistemi olacak. Teşekkür ederim fikirleriniz için. Başka fikirleriniz varsa yapabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı