umut54
texas41_
ben texturpack ile yapacıgım bahsetiğiniz ekletisizItemsadder ile bu bahsettiğiniz özellikleri oyuna ekleyebilirsiniz. Tasarlamak için pixel tabanlı bir fotoğraf düzenleme uygulamasını kullanabilirsiniz. Sıfırdan tasarlamak oldukça zor ve emek isteyen bir iştir bence mantığını anlayana kadar internetten bulduğunuz bir kaç zırh ve eşyayı düzenleyip sunucuya ekleyin.
umut54
Aynı şey bir şey farketmez itemsadder sadece yapılacak işlemi kolaylaştırıyor o kadar ama texture ile yaparsanız optifine olmadan özel zırhları gösteremezsiniz bilginiz olsun.ben texturpack ile yapacıgım bahsetiğiniz ekletisiz
Merhaba Forum Üyeleri
Özel Madenler Ve O Madenlerle Zırh Kılıç ve benzeri şeyler için texturpack nasıl tasarlaya bilirim
sürüm 1.17

benjamin17
Mevcut olarak oyuna zırh vb eklemek için itemsadder veya oraxen gibi pluginler kullanılır. Fakat plugin olmadan yapacağınız için hem komut ile modelleri kendinize vermekte zorlanırsınız hemde ekleme sırasında birçok farklı argüman olduğu için işiniz iyice karışabilir. Örnek olması açısından aşağıdaki videoya bakmanızı öneririm ancak bu tarz işlemleri otomatik olarak bahsettiğim pluginler çoğunluk kısmını hallediyor. Sizin tek yapmanız gereken hazır configi, json formatını almanız ve kendi ekleyeceğiniz modele uygun değiştirmeniz gerekir.ben texturpack ile yapacıgım bahsetiğiniz ekletisiz
texas41_
Mevcut olarak oyuna zırh vb eklemek için itemsadder veya oraxen gibi pluginler kullanılır. Fakat plugin olmadan yapacağınız için hem komut ile modelleri kendinize vermekte zorlanırsınız hemde ekleme sırasında birçok farklı argüman olduğu için işiniz iyice karışabilir. Örnek olması açısından aşağıdaki videoya bakmanızı öneririm ancak bu tarz işlemleri otomatik olarak bahsettiğim pluginler çoğunluk kısmını hallediyor. Sizin tek yapmanız gereken hazır configi, json formatını almanız ve kendi ekleyeceğiniz modele uygun değiştirmeniz gerekir.
Video:

benjamin17
YouTube üstünde birçok rehber bulunmakta bunlar haricinde farklı forumlar üstünde tarama yaparak bulabilirsiniz. Maalesef plugin olmadan bu işi yapmasını bilen pek insan olduğunu sanmıyorum.bunu denedim yaptımda ama cevher olarak nası yapcam kırınca nasıl cevher cıkcak
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!