ByNeels
MC.KadimOyuncu.Network
- Elmaslar
- 59
- Minecraft
- ByNeels
Discord:
ByNeels
ByNeels
ByNeels
Size asla katılmıyorum ve genelleme yapmanızı doğru bulmuyorum. Ayrıca "ücretsiz istiyorum" gibi bir şey söylemedim. Ücretsiz yapan elbet vardır ve daha önce ücretsiz bir site yaptırdım. Siz herşeyi para olarak görüyorsanız orasını bilemem. Eklenti kodlamak 5 dakikalık bir olmadığı konusunda da size katılıyorum ve bunu zaten biliyorum. İyi forumlar!Kusura bakma ama kimse ücretsiz bir şekilde eklenti kodlamaz. Eklenti kodlamak sizlerin sandığı gibi 5dakikalık iş değil.
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Konu güncel.İyi bir delevoper arıyorsan o arkadaş en iyimiz belli fiyatta pluginin değeri ne kadarsa o değerde yapıp sorunsuz bir şekilde sunardı sana anlaşamadığınıza üzüldüm açıkcası konunuz aktif kalsın o zaman belki bir developer gelip yardım eder sizlere iyi konular...
Muffin#5340
Arkadaşa kefilim. Sunucum için 2 adet eklenti yaptırdım. gayet hızlı, saygılı ve sabırlı bir insan. İstediğiniz eklentiyi yapabileceğine eminim.Beni discord adresimden ekliyebilirsiniz.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!