Bulundu Özel Pluginler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByNeels
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.024
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByNeels

MC.KadimOyuncu.Network
Elmaslar
59
Minecraft
ByNeels

Discord:

ByNeels

Merhaba arkadaşlar.
Benim bir kaç Plugin'e ihtiyacım var. Java bilen birisi lütfen bana ulaşsın. Projem özel olduğu için detay vermek istemiyorum. Ben yaparım diyen arkadaşlar varsa lütfen Discord üzerinden bana ulaşsın.
Discord: ByNeels#7214

@FatihE Arkadaşımız developer`dır kendisi ilgilenir mi bilmem konunuzla size iyi forumlar

Kusura bakma ama kimse ücretsiz bir şekilde eklenti kodlamaz. Eklenti kodlamak sizlerin sandığı gibi 5dakikalık iş değil.

İyi bir delevoper arıyorsan o arkadaş en iyimiz belli fiyatta pluginin değeri ne kadarsa o değerde yapıp sorunsuz bir şekilde sunardı sana anlaşamadığınıza üzüldüm açıkcası konunuz aktif kalsın o zaman belki bir developer gelip yardım eder sizlere iyi konular...

Kusura bakma ama kimse ücretsiz bir şekilde eklenti kodlamaz. Eklenti kodlamak sizlerin sandığı gibi 5dakikalık iş değil.
Size asla katılmıyorum ve genelleme yapmanızı doğru bulmuyorum. Ayrıca "ücretsiz istiyorum" gibi bir şey söylemedim. Ücretsiz yapan elbet vardır ve daha önce ücretsiz bir site yaptırdım. Siz herşeyi para olarak görüyorsanız orasını bilemem. Eklenti kodlamak 5 dakikalık bir olmadığı konusunda da size katılıyorum ve bunu zaten biliyorum. İyi forumlar!
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İyi bir delevoper arıyorsan o arkadaş en iyimiz belli fiyatta pluginin değeri ne kadarsa o değerde yapıp sorunsuz bir şekilde sunardı sana anlaşamadığınıza üzüldüm açıkcası konunuz aktif kalsın o zaman belki bir developer gelip yardım eder sizlere iyi konular...
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Konu güncel.

Beni discord adresimden ekliyebilirsiniz.

Beni discord adresimden ekliyebilirsiniz.
Arkadaşa kefilim. Sunucum için 2 adet eklenti yaptırdım. gayet hızlı, saygılı ve sabırlı bir insan. İstediğiniz eklentiyi yapabileceğine eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl