Sol Reklam

Çözüldü özel npc oluşturma ItemsAdder pulgini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emirhan009
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 2.160
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emirhan009

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Puanlar
6.460
Minecraft
Emirhan009
merhaba arkadaşlar iyi formlar dilerim benim bir konuda desteğe ihtiyacım var öncelikle sorunumu anlatim
özel npc oluşturmak istiyorum normal bildiğimiz ctitizens pulagini ile zaten npc oluşturup menü ekliyebiliyoruz ve buna bir skin atıya biliyoruz
ama ben aynı şekilde olan ama görnüşünü aşağıda verdiğim tarzda yapmak istiyorum bunun için bir pulagin buldum ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum ItemsAdder pulagini anladığım kadarıyla towny sunucularında kullanılıyor ama npc görnüşlerinide burdan yapabiliyoruz internette bulduğum hazır bir paket vardı ondan aldım paketi ve görnüşlerini nasıl ekliceğimi bilmiyorum nasıl kullanıcam yada nasıl komut atıcam anlamadım internete baktım ama bunun ile ilgili doğru bir anlatım yok asıl ingilizce kaynaığından pek bir şey anlamadım bu konuda lütfen yardımcı olun bana

Ekran görüntüsü 2023-05-19 200125.png

Varsa imkanın modelengine kullan fakat modelengine eklentisinin bi deneme sürümü vardı diye biliyorum bi dene onu.
modelengine' eklentisi sana texture kısmını sunuyor oradan alıp itemsadder' sa ekleyebilirsin.

Varsa imkanın modelengine kullan fakat modelengine eklentisinin bi deneme sürümü vardı diye biliyorum bi dene onu.
modelengine' eklentisi sana texture kısmını sunuyor oradan alıp itemsadder' sa ekleyebilirsin.
bunun bir tanıtımı varmıdır acaba ?

ItemsAdder ilgili bir türkçe kaynak varsa lütfen paylaşın​

ItemsAdder ilgili bir türkçe kaynak varsa lütfen paylaşın​

öncelikle teşekkür ederim ama bu videoyu daha önce izledim ama en üsteki bahsettiğim konu ile ilgi bir anlatımı yok bunun ile ilgili bir bilgin varsa paylaşırsan sevinirim

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
demissin ama ondada hani citizens pulagini gibi bir altyapı yok sanırım onun ile ilgi tam olarak bişey göremedim

Dostum yazan kişiler bu konu hakkında bilip bilmeden boşa konuşan kişiler gibime geldi ve yazayım dedim. Öncelikle kardeşim özel modelleri citizens tarzı pluginlerde bildiğim kadarıyla kullanamıyorsun. O tarz modelleri npc olarak sunucuna eklemek istiyorsan (eğer bir yöne doğru gidiyorsa yani bir yere bıraktığında mob gibi başka bir yere gidiyorsa) hareket etmelerini mythic mobs configinden kapatmalısın. Etkileşimli npc olması için mythic mobs ile o modele bir hitbox yaratmalısın. O hitbox'a eğer npcnin etkileşimli olmasını istiyorsan komut atamalısın. Aşağıda örnek bir hitbox vereceğim. Daha fazla bilgi alabileceğin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. İyi günler.

Kod:
denemeNPCHITBOX:
  Type: PIG
  Display: "deneme"
  Options:
    Despawn: false
    Invincible: true
    Collidable: false
    Silent: true
    Persistent: true
    NoGravity: true
  Skills:
  - command{c="dm open event <trigger.name>"} @trigger ~onInteract

öncelikle küçük bir araştırma yaptım ve basitmiş aslında direk link bırakıyorum siteyi Türkçeye çevirerek yapabilirsiniz

Link:

farklı bi sorun çıkarsa tekrar yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım

Dostum yazan kişiler bu konu hakkında bilip bilmeden boşa konuşan kişiler gibime geldi ve yazayım dedim. Öncelikle kardeşim özel modelleri citizens tarzı pluginlerde bildiğim kadarıyla kullanamıyorsun. O tarz modelleri npc olarak sunucuna eklemek istiyorsan (eğer bir yöne doğru gidiyorsa yani bir yere bıraktığında mob gibi başka bir yere gidiyorsa) hareket etmelerini mythic mobs configinden kapatmalısın. Etkileşimli npc olması için mythic mobs ile o modele bir hitbox yaratmalısın. O hitbox'a eğer npcnin etkileşimli olmasını istiyorsan komut atamalısın. Aşağıda örnek bir hitbox vereceğim. Daha fazla bilgi alabileceğin
. İyi günler.

Kod:
denemeNPCHITBOX:
  Type: PIG
  Display: "deneme"
  Options:
    Despawn: false
    Invincible: true
    Collidable: false
    Silent: true
    Persistent: true
    NoGravity: true
  Skills:
  - command{c="dm open event <trigger.name>"} @trigger ~onInteract
verdiğin bilgi için öncelikle tşk denedikten sonra bilgi amaçlı not düşücem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!