Skript Paylaşımı Özel Mesaj Atma Skripti | PederBey

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan PederBey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.860
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PederBey

Kutsanmış Balta!
Elmaslar
62

Discord:

PederBey | Çağdaş#1673

__HAKKINDA__
1-> Skript'i başka bir kişiden çalmadım.
2-> Benzer olabilir ki bu çok doğal bir şey farklı bir şey yapmak neredeyse imkansız.
3-> Ben sadece bu işe yeni başladım ve yeteneklerimi ölçmek istiyorum!
4-> Anlamadığınız veya yapamadığınız bir yer olursa mesaj atmaktan çekinmeyin :)

__KULLANIM__
1-> Oyuncu /m <oyuncu ismi> <mesaj> girip mesaj gönderebilir!

__VİDEO__

__KODLARIN ANLAMI__

**command /m [<player>] [<text>]: -- Oyuncu /m <oyuncu ismi> <yazı> diye bir komut kullanırsa
**aliases: /msg -- Oyuncu /m komutu yerine /msg kullanırsa da kabul et (buraya asıl komut yerine yazılırsa kabul edilecek komtuları yazın!)
**trigger: -- Şu komutları tetikle
**if arg 1 is set: -- 1. arg'da oyuncu ismi yazıyorsa ([<player>] kısmı arg 1'dir!)
**if arg 2 is set: -- 2. arg'da mesaj yazıyorsa ([<text>] kısmı arg 2'dir!)
**send "&6%player% &f> &c%arg 1%&f: &f %arg 2%" to arg 1 -- Komut başarılı olur ve oyuncunun yazdığı mesaj arg 1 oyuncusuna gider sadece
**send "&6%player% &f> &c%arg 1%&f: &f %arg 2%" to player -- Attığı mesaj komutu kullanan kişi'de de gözükür! (İsterseniz buraya Mesajını gönderildi yazabilirsiniz!)
**if arg 1 is not set: -- 1. arg'da bir oyuncu ismi yok ise
**send "&cOyuncu adı girmediniz!" to player -- Oyuncuya bunu söyle
**stop -- ve komutu durdur (Durdurmazsanız alttakini de söyler!)
**if arg 2 is not set: -- 2. arg'da bir yazı yok ise
**send "&cMesajınızı girmediniz!" to player -- Oyuncuya bunu söyle
**stop -- ve komutu durdur

__KOD__

Kod:
command /m [<player>] [<text>]:
    aliases: /msg
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:
                send "&6%player% &f> &c%arg 1%&f: &f %arg 2%" to arg 1
                send "&6%player% &f> &c%arg 1%&f: &f %arg 2%" to player
                stop
        if arg 1 is not set:
            send "&cOyuncu adı girmediniz!" to player
            stop
        if arg 2 is not set:
            send "&cMesajınızı girmediniz!" to player
            stop

Bunu kullanan plugin var saten. /m Komudu cakısa bilir. Emeginize saglık ama kimse kullanmaz.

Bunu kullanan plugin var saten. /m Komudu cakısa bilir. Emeginize saglık ama kimse kullanmaz.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim /m komutu değişebilir ve plugin kullanmayı sevmiyorum ben o yüzden skript yapmak istedim illaki benim gibiler vardır. :)

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim /m komutu değişebilir ve plugin kullanmayı sevmiyorum ben o yüzden skript yapmak istedim illaki benim gibiler vardır. :)
:D Kolay gelsin.

İgnore ve özel mesajı kapatma özelliği ekleyebilirsin.

ek olarak essentials daki gibi engelleme özel mesaj kapatma vs ekliyebilirsin plugin varken skript kullanmak bana göre mantıksız başarılar

bu skriptin yaptığı yapamadığı ve daha fazlaasını çok iyi bir şekilde hatsız yönlerden birçok plugin yapıyor, skript pratik çözümler içindir bunun gibi şeyler için değil...
nedir bu "STOP" saçmalığı??

alt altta 3 tane if kurmuşsunuz? bunları else if'e dönüşürürseniz
3 tane stop yazmanıza gerek kalmaz!

kodun sonuna stop yazmaya hiçbir zaman gerek yoktur
zaten kod bitince duruyor ekstra işleme ne gerek var
1531750580243.png

bu şekilde 7 ekstra işlem yapmadan da yazılabilirdi...
Kod:
command /m <player> <text>:
    usage: &6Kullanım /m <OyuncuAdı> <Mesaj>
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:

bu kadar basit bir kod 'da bu kadar sağlıksız bir şekilde yazmayı başardınız, tebrikler, Lütfen skript öğreninde insanlara yardımcı olmaya çalışın
Yanlış anlamayın ben sadece konunuzu okuyunca içimden geçenleri söyledim....

ek olarak essentials daki gibi engelleme özel mesaj kapatma vs ekliyebilirsin plugin varken skript kullanmak bana göre mantıksız başarılar
Yorumun için teşekkür ederim ben plugin kullanmayı fazla sevmiyorum o yüzden bunu yaptım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

bu skriptin yaptığı yapamadığı ve daha fazlaasını çok iyi bir şekilde hatsız yönlerden birçok plugin yapıyor, skript pratik çözümler içindir bunun gibi şeyler için değil...
nedir bu "STOP" saçmalığı??

alt altta 3 tane if kurmuşsunuz? bunları else if'e dönüşürürseniz
3 tane stop yazmanıza gerek kalmaz!

kodun sonuna stop yazmaya hiçbir zaman gerek yoktur
zaten kod bitince duruyor ekstra işleme ne gerek var
Ekli dosyayı görüntüle 34823
bu şekilde 7 ekstra işlem yapmadan da yazılabilirdi...
Kod:
command /m <player> <text>:
    usage: &6Kullanım /m <OyuncuAdı> <Mesaj>
    trigger:
        if arg 1 is set:
            if arg 2 is set:

bu kadar basit bir kod 'da bu kadar sağlıksız bir şekilde yazmayı başardınız, tebrikler, Lütfen skript öğreninde insanlara yardımcı olmaya çalışın
Yanlış anlamayın ben sadece konunuzu okuyunca içimden geçenleri söyledim....
Kod otomatik durmuyor işte /m yazınca hep oyuncu ismi girmediniz hem de mesaj girmediniz diyor o yüzden stop yazdım ve ben bildiğim komutlarla skript yazıyorum zaten buraya atmamın nedeni de kendimi geliştirmek !

Yorumun için teşekkür ederim ben plugin kullanmayı fazla sevmiyorum o yüzden bunu yaptım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod otomatik durmuyor işte /m yazınca hep oyuncu ismi girmediniz hem de mesaj girmediniz diyor o yüzden stop yazdım ve ben bildiğim komutlarla skript yazıyorum zaten buraya atmamın nedeni de kendimi geliştirmek !
Öncelikle arkadaş doğruyu söylüyor. Kod kesinlikle duracaktır. Onun dışında kendini geliştirmek için bu tarz skriptler yapmamalısın, forumda gördüğün skriptlerin kodlarına bak sonra aynı işlevi kodlara bakmadan yapmaya çalış. Skript gereksiz ve boş zaten.

Plugin bile değil minecraft komutu var ama burada önemli olan gerekliliği değil koddan çıkartabildiğin.

Öncelikle arkadaş doğruyu söylüyor. Kod kesinlikle duracaktır. Onun dışında kendini geliştirmek için bu tarz skriptler yapmamalısın, forumda gördüğün skriptlerin kodlarına bak sonra aynı işlevi kodlara bakmadan yapmaya çalış. Skript gereksiz ve boş zaten.
1.si durmuyor bir çok kere denedim belki ben hata yapmışımdır 2.si ise herkesin kendini geliştirme şekli farklıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl